Program Cinema Republica: 21-17 aprlie 2017

Iata filmele ce  rulează săptămâna aceasta la Cinema Republica, Iasi, Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12:  o comedie despre patru adolescenti care “forteaza” o iesire la mare, castigatorul a trei premii Oscar in 2017 si o comedie romaneasca care o sa va aduca aminte cum trebuie sa pastrati biletele jucate la Loterie.

RENESSE /  SEXCAMPING” – Patru adolescenţi „forţează” o ieşire la mare, într-un camping hippie din oraşul Renesse. Subiectul e simplu: cum să începi viaţa sexuală când încă eşti un puşti ? În Olanda, teoretic, lucrul acesta ar trebuie să fie „floare la ureche”, dar… nu chiar pentru toată lumea. Un film plin de gaguri şi de situaţii hazlii care ne face să tânjim după… VACANŢĂ !!

  •  ora 14:30

ÎN LUMINA LUNII – MOONLIGHT”  –   Câştigător a trei premii „OSCAR”, între care pentru „CEL MAI BUN FILM AL ANULUI”, dar şi „GLOBUL DE AUR” pentru cea mai bună dramă,  filmul  „MOONLIGHT” este, cu siguranţă, cel mai controversat film al începutului de an. Primit cu ovaţii la toate festivalurile unde a fost prezentat, filmul „repară” imaginea de artificial şi superficial pe care şi-o crease Hollywood-ul în ultima vreme. Cu siguranţă merită de văzut (sau revăzut)!

  • ora 17:00

DOUĂ LOZURI”  –  O temă foarte generoasă, care se pretează la crearea unor situaţii de un dramatism comic sau un comic dramatic savuros. Spectatorii mai vechi îşi amintesc de prestaţia genială a lui Grigore Vasiliu Birlic. Spectatorii tineri îşi vor aminti, cu siguranţă, că au râs în hohote pe toată durata filmului ! Şi, de ce nu, vor fi mai atenţi la locul unde pun spre păstrare biletele jucate la loterie…

  • ora 19:30

INFO

Cinema Republica

Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12, Iasi

Număr săli: 1. Capacitate: 854

Telefon: 0232 268 013

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema City: 21-27 aprilie 2017

Program Cinema City: 14-20 aprilie 2017

Program Cinema Victoria: 14-20 aprilie 2017

Program Cinema Victoria: 21-27 aprilie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

PhenoMAYnia @Skye Club

BEST Training Weekend – sesiuni de training gratuite organizate pentru studenții ieșeni

Vara asta se poartă EXPERIENȚELE! Descoperă taberele inedite marca Școala de Valori.

”Personaje muzicale” – concert simfonic @ CCS Iasi

Scrie un comentariu: