Program Cinema Republica: 12-18 mai 2017

Iata filmele ce  rulează săptămâna aceasta la Cinema Republica, Iasi, Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12:  un excelent desen animat despre marea evadarea a catelului Ozzy, un film despre jungla romaneasca unde cel puternic (şi „protejat”) îl devorează pe cel slab, un film care trateaza o tema actuala, aparitia radicalismului religios in randul tinerilor si povestea unui cuplu tânăr care doreşte să-şi întemeieze o familie.

OZZY – MAREA EVADARE” – O familie grijulie îşi duce căţelul la un adăpost, sperând să-i ofere cele mai bune condiţii în perioada când ei sunt plecaţi în concediu, Dar căţelul Ozzy ajunge, de fapt, la un „penitenciar” al căţeilor, de unde va organiza o mare evadare! Când oare se va organiza aşa ceva şi la Padocul din Iaşi, unde anual sunt omorâţi peste 3000 de câini (din rapoartele oficiale) şi nimeni nu ia atitudine !

  •  ora 13:30

FIXEUR” – Acum, când presa acuză din ce în ce mai mult abuzurile unui stat iresponsabil, filmul lui Adrian SITARU prezintă tocmai jungla românescă, unde cel puternic (şi „protejat”) îl devorează pe cel slab. Ca reporter, a încerca să descoperi dedesubturile traficului de carne vie, se dovedeşte nu doar dificil, ci şi periculos.

  • ora 15:30

(M)UCENICUL”  –   Situaţie tipică deosebit de actuală şi surprinzător de bine redată: apariţia radicalismului religios în rândul tinerilor ! Cum pot nişte fraze bizare, scoase din context, să aibă efecte contrare iubirii şi fraternităţii propovăduite de Biblie ? Şi cât de lung poate fi drumul de la o criză mistică la fanatismul „în numele lui Hristos” …

  • ora 17:30

DEPARTE DE TINE” – Un cuplu tânăr doreşte să-şi întemeieze o familie. Dar o nenorocire petrecută în viaţa unuia dintre soţi pune în cumpănă toate planurile de viaţă liniştită şi fericită. Prinsă între dragoste şi carieră, tânăra soţie are de ales: familia sau ascensiunea profesională, să rămână în România sau să plece după soţ în America ? Nu e un răspuns uşor de găsit…

  • ora 19:30

INFO

Cinema Republica

Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12, Iasi

Număr săli: 1. Capacitate: 854

Telefon: 0232 268 013

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Victoria: 19-25 mai 2017

Program Cinema City: 12-18 mai 2017

Program Cinema Victoria: 12-18 mai 2017

Program Cinema Republica: 19-25 mai 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Evenimente pe bicicleta pentru copii

BiblioZen: „Conflictul interpersonal sub lupă”

FIE 2017 / Conferinţa cu tema „Universitatea din Iaşi în vremea Marelui Război”

Festivalul Elevilor Francofoni

Scrie un comentariu: