Program Cinema Republica: 25-31 august 2017

Iata filmele ce  rulează săptămâna aceasta la Cinema Republica, Iasi:  un excelent desen animat despre vesnicul naufragiat Robinson Crusoe, povestea a două femei total diferite care ajung să se apropie într-un context mai puțin obișnuit, Marie, o tânără din Germania o întâlnește pe Satomi si se apropie de ea si cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări.

ROBINSON CRUSOE’‘ – Pe o minusculă insulă exotică trăiește Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe.

  •  ora 13:30

NEBUNE DE FERICIRE” – Filmul “Nebune de fericire” redă povestea a două femei total diferite care ajung să se apropie într-un context mai puțin obișnuit: în timp ce sunt internate la un sanatoriu de psihiatrie din Toscana. Beatrice are o imaginație bogată și vorbeșe încontinuu. Se crede contesă miliardară și îi place să creadă că are liderii globali la picioare. Donatella este o tânără introvertită, fragilă, cu trupul acoperit de tatuaje, prizonieră a propriului mister. Amândouă sunt paciente la Villa Biondi, o clinică psihiatrică progresvă, dar sigură.

  • ora 15:30

FUKUSHIMA, MON AMOUR” – Marie, o tânără din Germania, călătorește în regiunea Fukushima pentru a oferi ajutor persoanelor rămase fără locuințe după cutremurul din 2011. Acolo o întâlnește pe Satomi, o femeie în vârstă, singura gheișă care a mai rămas în zonă și între cele două se creează o legătură specială. Prin Satomi , Marie își descoperă propriile nesiguranțe și află că cele două nu sunt pe atât de diferite pe cât credeau.

  • ora 17:30

NOPATEA JUDECATII: ALEGERILE” –  este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional. În al treilea capitol, ideea, ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia, începe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o – “Părinții Fondatori”.

  • ora 19:30

INFO

Cinema Republica

Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12, Iasi

Număr săli: 1. Capacitate: 854

Telefon: 0232 268 013

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: