Program Cinema Republica: 21-27 iulie 2017

Iata filmele ce  rulează săptămâna aceasta la Cinema Republica, Iasi:  un excelent desen animat despre punerea în scenă a celei mai grozave competiţii muzicale din câte au fost vreodată, un film despre drama refugiatilor sirieni fugiti din Aleppo, o poveste de iubire între Leo şi Alma, sau o „istorie a iubirii”, delicate şi nevinovate si cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional.

SING-HAI SA CANTAM!” – Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară. Confruntat cu distrugerea ambiţiei sale de-o viaţă, realizează că mai are o singură şansă de a face să strălucească din nou preţioasa lui comoară – punerea în scenă a celei mai grozave competiţii muzicale din câte au fost vreodată.

  •  ora 13:30

CEALALTA PARTE A SPERANTEI” – Khaled este un tânăr emigrant sirian din Aleppo, orașul sirian asediat, care caută refugiu pe străzile din Helsinki. Wikström este un fost agent de vânzări care renunță la job și devine jucător de poker și cârciumar în același oraș. La jumătatea filmului, destinele celor doi bărbați se intersectează.

  • ora 15:30

POVESTEA IUBIRII” – Un nou film „entuziasmant” realizat de Radu Mihăileanu. O poveste de iubire între Leo şi Alma, sau o „istorie a iubirii”, delicate şi nevinovate, lovită în plin de ororile celui de al II-lea război mondial. Despărţirea pare definitivă, dar ceva se întâmplă după mulţi ani şi … magia iubirii revine într-un mod cu totul neaşteptat.

  • ora 17:15

NOPATEA JUDECATII: ALEGERILE” –  este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional. În al treilea capitol, ideea, ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia, începe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o – “Părinții Fondatori”.

  • ora 19:30

INFO

Cinema Republica

Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12, Iasi

Număr săli: 1. Capacitate: 854

Telefon: 0232 268 013

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Victoria: 18-24 august 2017

Program Cinema City: 18-24 august 2017

Program Cinema Republica 18-24 august 2017

Program Cinema Victoria: 21-27 iulie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Atelier de prins curaj @Bojdeuca lui Creanga

Intalnire cu un berar nomad @Beer Zone

Social Practice by Magnitude

Pacala si Tandala va asteapta la Bojdeuca lui Creanga

Scrie un comentariu: