Program Cinema Republica: 23-29 iunie 2017

Iata filmele ce  rulează săptămâna aceasta la Cinema Republica, Iasi:  un excelent desen animat despre marea evadarea a catelului Ozzy, un film italian de calitate, povestea autentică a vieţii legendarei cântăreţe DALIDA si analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

OZZY – MAREA EVADARE” – O familie grijulie îşi duce căţelul la un adăpost, sperând să-i ofere cele mai bune condiţii în perioada când ei sunt plecaţi în concediu, Dar căţelul Ozzy ajunge, de fapt, la un „penitenciar” al căţeilor, de unde va organiza o mare evadare! Când oare se va organiza aşa ceva şi la Padocul din Iaşi, unde anual sunt omorâţi peste 3000 de câini (din rapoartele oficiale) şi nimeni nu ia atitudine !

  •  ora 13:30

COMPLET STRĂINI” – Cinematografia italiană continuă să producă, deşi cam rar, filme de calitate, aşa cum este şi această „comedie” plină de situaţii neprevăzute. Plecând de la un joc, aparent nevinovat, un fel de „Adevăr sau Provocare”, un grup de prieteni experimentează „partajarea secretelor” pe parcursul unei cine ce se anunţa a fi plictisitoare. Ce a rezultat din acest joc, chiar merită de văzut !

  • ora 15:30

DALIDA” –  Povestea autentică a vieţii legendarei cântăreţe. DALIDA ! Născută la Cairo, ea s-a afirmat pe scenele franceze în deceniul al VI-lea şi a devenit vedetă „universală” cântând în foarte multe limbi (franceză, spaniolă, arabă, ebraică, italiană, germană, etc). Surprinzător pentru toată lumea, după ce a vândut peste 130 milioane de discuri, celebra cântăreaţă s-a sinicis în 1987…

  • ora 17:15

ANA, MON AMOUR”  –   După ce a câştigat „Ursul de Aur” cu  filmul  „Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine cu cel de-al patrulea lungmetraj, „Ana, mon amour”, care a câștigat la Berlinale 2017, prin Dana Bunescu, „Ursul de Argint” pentru „Contribuție artistică deosebită în cinematografie”. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. ATENŢIE, este interzis tinerilor sub 18 ani!

  • ora 19:30

INFO

Cinema Republica

Strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 12, Iasi

Număr săli: 1. Capacitate: 854

Telefon: 0232 268 013

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Victoria: 16-22 iunie 2017

Program Cinema City: 16-22 iunie 2017

Program Cinema Victoria: 23-29 iunie 2017

Program Cinema City: 23-29 iunie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Deschis la Distractie”, ultima editie inainte de vacanta. Invitati: Canaf Band

Recital de pian Ana Antonia Tudose la ICR Viena

Start-up your future cu BEST Summer Courses!

Tura de cicloturism in familie, la Dobrovat, 1 iulie 2017

Scrie un comentariu: