Program Cinema City: 30-5 noiembrie 2020

Idiot Prayer (AVANPREMIERA)

Idiot Prayer (2020)

Regia: Nick Cave
Cu: Nick Cave
Gen spectacol: Muzică
Durata: 118 minute
Premiera in Romania: 05.11.2020

 • J 19:00

SINOPSIS: Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace îl prezintă pe Nick Cave cântându-și piesele la pian într-o formă nemaivăzută, de la Bad Seeds și Grinderman, până la Ghosteen, recentul album Nick Cave & the Bad Seeds. Filmul include interpretarea unor piese precum Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues and Girl In Amber. Filmat în iunie 2020 și gândit inițial ca un eveniment exclusiv online, fanii vor putea vedea filmul în cinema, cu un extended cut ce conține patru show-uri exclusive.

Înregistrat în perioada în care Marea Britanie ieșea treptat din izolare și conceput ca o reacție la această izolare din lunile precedente, Idiot Prayer este un suvenir al acestor timpuri stranii. Materialul a fost filmat de premiatul Robbie Ryan (The Favourite, Marriage Story, American Honey) în West Hall din Alexandra Palace. A fost editat de Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) cu muzică înregistrată de Dom Monks.

Clubul tinerelor vrăjitoare (PREMIERA)

The Craft: Legacy (2020)

Regia: Zoe Lister-Jones
Cu: Michelle Monaghan, Cailee Spaeny, David Duchovny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna
Gen film: Fantastic
Durata: 97 minute
Premiera in Romania: 30.10.2020

 • V, L – J 15:00, 17:20, 19:50, 22:10
 • S – D 12:30, 15:00, 17:20, 19:50, 22:10

SINOPSIS: Câteva liceene pun bazele unei întruniri a vrăjitoarelor. Sequel al filmului The Craft din 1996.

Ava

Ava (2020)

Regia: Tate Taylor
Cu: Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich, Common
Gen film: Acţiune
Durata: 96 minute
Premiera in Romania: 16.10.2020

 • V, D – J 14:00, 18:40, 21:00
 • S 14:00, 18:40, 21:40

SINOPSIS: Ava (Jessica Chastain) este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Ava străbate tot globul pentru a-și găsi și anihila țintele, întotdeauna personaje extrem de influente.
Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată, și fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea ținntelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar șeful organizației decide să o transforme pe ea în țintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei. Tatăl ei murise de curând, așa că Ava se hotărăște să se întoarcă acasă la Boston și să încerce să-și repare relația cu mama și sora ei, Judy. Întoarcerea acasă se dovedește a nu fi una prea fericită, căci anii înstrăinării au dus la resentimente adânci. Mai mult, fostul ei logodnic este acum într-o relație cu Judy și este implicat într-o rețea subterană de pariuri ilegale pe care Ava o cunoaște prea bine, încă din tinerețea ei. Ava trebuie acum să se salveze pe ea, dar să-și apere și familia de amenințări care vin din cele mai periculoase locuri, și asta, în timp ce trebuie să lupte cu proprii ei demoni.

Galeria inimilor frânte

The Broken Hearts Gallery (2020)

Regia: Natalie Krinsky
Cu: Geraldine Viswanathan, Dacre Montgomery
Gen film: Comedie
Durata: 108 minute
Premiera in Romania: 23.10.2020

 • V, L – J 14:30, 17:10, 19:40, 22:20
 • S – D 11:50, 14:30, 17:10, 19:40, 22:20

SINOPSIS: Uneori păstrăm în suflet și în sertare amintiri din relațiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecție ajunge să ne bântuie și astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile și să ne deschidem inima pentru noi relații?

Lucy (Geraldine Viswanathan) știe prea bine ce înseamnă suferință din amor. A adunat în timp atâtea suveniruri, care o țin captivă emoțional în fosta relație cu Max, chipeșul curator al unei galerii de artă. Vulnerabilă, neîncrezătoare, se închide în cameră cu zilele. Noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă în lume. Dar cum să avanseze cu optimism spre viitor când este încă atât de legată de trecut?

Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaște pe Nick (Dacre Montgomery), un tip care îi tot iese în cale. Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecția ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunțe la obiectele care-i amintesc de relațiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstrușnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiți în dragoste, ca și ea – “Galeria inimilor frânte”. Și ce loc mai bun de a le etala decât recepția viitorului hotel al lui Nick, care oricum trebuie decorată?!

În timp ce lucrează împreună la acest proiect, idila se înfiripă, dar revenirea lui Max în scenă o pune la grea încercare. Vor reuși oare Lucy și Nick să treacă acest test?

Trolii descoperă lumea 3D

Trolls World Tour (2020)

Regia: Walt Dohrn, David Smith
Cu: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Jamie Dornan, James Corden, Justin Timberlake
Gen film: Animaţie
Durata: 90 minute
Premiera in Romania: 16.10.2020

DUBLAT, 3D

 • V, L – J 13:30, 14:20, 15:50, 18:10, 19:00
 • S – D 11:10, 13:30, 14:20, 15:50, 18:10, 19:00

DUBLAT, 2D

 • V, L – J 16:40
 • S – D 12:00, 16:40

SINOPSIS: Anna Kendrick și Justin Timberlake își împrumută din nou vocile pentru continuarea marelui succes internațional din 2016, Trolii, într-o aventură cu totul specială – Trolii descoperă lumea.

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy (Kendrick) și Branch (Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!

Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

Un hoț cinstit 

Honest Thief (2020)

Regia: Mark Williams
Cu: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan
Gen film: Acţiune
Durata: 92 minute
Premiera in Romania: 09.10.2020

 • V, L – J 14:30, 17:00, 19:30, 22:00
 • S – D 11:45, 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

SINOPSIS: Un hoț cinstit este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi.

Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos, și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat.

Când sună la biroul FBI din Boston ca să stabilească o întâlnire pentru a mărturisi, agenții Baker (Robert Patrick) și Meyers (Jeffrey Donovan) iau în derâdere apelul lui, despre care sunt convinși că e o farsă. Cei doi își dau seama, însă, că Tom nu glumește, și își fac un plan ca să pună ei mâna pe banii lui, convinși că asta e șansa vieții lor. Așa începe un joc de-a șoarecele și pisica, unde răul și binele se întrepătrund, dragostea fiind singura care arată drumul cel bun.

Salvați de Crănțănei

Animal Crackers (2017)

Regia: Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro
Cu: Emily Blunt, Danny DeVito, John Krasinski, Ian McKellen, Raven-Symoné
Gen film: Animaţie
Durata: 104 minute
Premiera in Romania: 02.10.2020

DUBLAT

 • V, L – J 13:30, 16:00
 • S – D 11:00, 13:30, 16:00

SINOPSIS: Viața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică. Dar, când unchiul său de care nu mai știa nimic de multă vreme îi lasă moștenire un circ ambulant, Owen își poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul.

Circul și-a pierdut, însă strălucirea de altădată: nu mai are animale, iar membrii trupei sunt prea bătrâni pentru a mai face giumbușlucuri pe arenă… Cu toate acestea, unchiul lui Owen are un secret care le poate rezolva toate problemele, dar cu o singură condiție. Într-o cutie misterioasă, se găsesc crănțănei magici care pot transforma pe oricine în animalul pe care îl doresc pe scenă. Dar, mai întâi, Owen și familia lui trebuie să-l învingă pe maleficul frate al unchiului lor, care, din păcate, cunoaște secretul crănțăneilor magici și dorește să-l țină doar pentru el…

30 de ani și 15 minute 

30 de ani și 15 minute (2020)

Regia: Ștefan Mandachi
Cu: Ștefan Mandachi
Gen film: Documentar
Durata: 95 minute
Premiera in Romania: 02.10.2020

 • V – J 20:30

SINOPSIS: La 30 de ani de la căderea regimului comunist, România este pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește kilometrii de autostradă, dar pe locul întâi la numărul de morți în accidente rutiere. Antreprenorul Ștefan Mandachi construiește 1 metru de autostradă pe terenul lui pentru a atrage atenția autorităților care, în ciuda multiplelor promisiuni, nu au reușit în toți acești ani să construiască o autostradă în toată regiunea Moldovei. Ștefan Mandachi cheamă românii din țară și din diaspora la o grevă de 15 minute în semn de protest.

Cine sunt cei vinovați pentru lipsa autostrăzilor în România? Întrebare la care încearcă să răspundă politicieni, jurnaliști și victime ale accidentelor rutiere. Răspunsul e copleșitor.

Made in Italy

Made in Italy (2008)

Regia: Stéphane Giusti
Cu: Barbora Bobulova, Caterina Murino
Gen film: Comedie
Durata: 86 minute

 • V, L – Mi 19:00, 21:20
 • J 21:50

SINOPSIS: Ajuns la varsta de patruzeci de ani, Luca Morandi, scriitor francez născut în Italia, trece printr-o criza: nu se simte nici italian, nici francez, e complet debusolat.

Tatăl său, un chirurg plastician celebru, moare subit. Luca revine la Torino cu sora sa Isabella pentru înmormântare. Dar înmormântare, această perioadă de doliu, se transformă într-un coșmar. Se confrunta cu văduvele, cu amante necunoscute, cu noi frați și surori si un munte de datorii. Luca redescoperă țara copilăriei sale și, cu ea, propria viață, dar cu ochii unui adult. El încearcă, dar nu reușește să plângă, bântuit în mod constant de umbra acestui tată atât de îndragostit de viață, femei si masini sport.

De la ură la dragoste, de la resentimente la iertare, Luca trebuie să redefinească, de asemenea, normele și semnificațiile propriei identitati.

Un tataie de coșmar

The War with Grandpa (2020)

Regia: Tim Hill
Cu: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle
Gen film: Comedie
Durata: 97 minute
Premiera in Romania: 25.09.2020

 • V, L – J 14:20, 16:30, 19:40, 22:15

SINOPSIS: Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative.

Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

Mulan 3D

Mulan (2020)

Regia: Niki Caro
Cu: Donnie Yen, Yifei Liu, Jet Li
Gen film: Aventuri
Durata: 120 minute
Premiera in Romania: 25.09.2020

 • V – J 14:10

DUBLAT

 • V, L – J 16:50

SINOPSIS: Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

Tenet

Tenet (2020)

Regia: Christopher Nolan
Cu: Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington
Gen film: Acţiune, SF
Durata: 150 minute
Premiera in Romania: 18.09.2020

 • V, D – J 17:10, 20:40

SINOPSIS: „Tenet”, semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.

Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

Sursa informatiilor: Cinemagia, Cinema City

INFO

Cinema City

Iulius Mall, et. 2 (lângă Food Court)

Număr săli: 5; Capacitate: 865; Sunet: Sistem surround cu procesoare Dolby Digital, utilizand boxe JBL

Telefon: 0232208400

www.cinemacity.ro

PE ACEEASI TEMA:

Încă un rând | AVANPREMIERĂ

Profu’ | Cinema Ateneu

Chemarea Veneției | Cinema Ateneu

Traducătorii | Cinema Ateneu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

MOZART – REQUIEM | Ateneul National Iasi

Concert de Florii | Corul Marii Uniri

Petrică și Lupul | Orchestra de Tineret a Iașului

PREMIERĂ | Fenomen Tropical

16 comentarii la “Program Cinema City: 30-5 noiembrie 2020”

 1. ipate ramonana says:

  vreau sa rezerv 4 bilete la coco ora 17

 2. Madalin says:

  Filme foarte frumoase Pentru copii mâine ??

 3. Laura says:

  Will the films be shown in English? Are they all dubbed into Romanian?

  1. somebody says:

   In Romania all movies are shown in their original language and subtitled in romanian. Only cartoons are dubbed for childrens.

 4. kalusi florica says:

  Ce desene avem maine pt copii ?

 5. Ema Georgescu says:

  multumesc pentru sugestiile de filme

  dupa job e bine sa te si destinzi cu un film bun 🙂

  Ema Georgescu, http://www.examenultau.ro/

 6. tudy says:

  Are cineva idee daca la Iulius mall cluj va aparea Exodus?

 7. albertina says:

  am vazut Seeking Friend; mi-a placut filmul…plotul m-a intrigat primul, dupa personajele! Tema m-a facut sa merg si sa vad despre ce este vorba…nu citisem nimic despre el inainte…asa ca a fost o supriza mai mult decat placuta! Comedie romantik usoara de vazut cu persoana iubita!

 8. n says:

  Pai atunci de ce nu mergeti la Republica si Victoria?Au filme destul de bune. Presupun ca va lipsesc conditiile de la City.

 9. Alexis says:

  Si eu sunt revoltata ca filme FOARTE BINE COTATE SI MULT ASTEPTATE in Iasi, NU AU RULAT :(!!!!! Mi s-a parut incredibil…..toate tampeniile de filme ruleaza….si eu si multi din grup am renuntat sa mai mergem la cinema-city! in fine….poate in timp vor renunta si altii si incet-incet se va pleca urechea si spre ce doreste publicul sa vada, si la cat are in buzunar sa cheltuie….

 10. Dan says:

  Pentru ca Midnight in Paris (Woody Allen) a rulat cam in toate cinematografele Cinema City din tara cu exceptia Iasului (si a inca unei localitati) tind sa cred ca cineva de la Iasi decide daca se difuzeaza un film sau nu, pentru ca nu cred ca cei de la Bucuresti considera ca iesenii sunt total lipsiti de cultura si nu merita sa aiba filme mai bune (chiar daca nu sunt comerciale).

 11. Catalin says:

  Nu cred ca o anumita persoana poarta responsabilitatea programarii unor filme in detrimentul altora.
  Pare o politica a celor de la Cinema City de a aduce numai filme comerciale si de a ocoli filmele la care succesul de public nu este sigur.

 12. Dan says:

  Nu inteleg de ce Iasul a fost privat de difuzarea filmelor Midnight in Paris (Woody Allen) si Pina 3D. Stiu cel putin 5 persoane care ar fi mers la Pina 3D. Cine este oare persoana care decide difuzarea filmelor in Iasi la Cinema City?

 13. Roxana says:

  Super filme. asteptam cat mai multe, mai ales 3D!

 14. paulsan says:

  subscriu…
  s-ar putea sa va pasca falimentul… cu preturile astea la film… la suc, floricele si scoverze… Suntem in Romania… Domnilor Patroni… adaptativa la salariul mediu… cu siguranta se poate… ca si cheltuielile voastre… tot la nivelul Romaniei le platiti… Ati muls destul, si ati spalat pe creier tarisoara asta… e timpul sa va schimbati strategia… caci nimic nu-i vesnic pe lumea asta… chiar daca unii mai spera…

  Mai multe filme romanesti pe cand… ?

  Despre un cinema… mai aproape de avadar…
  http://www.dilemaveche.ro/sectiune/tema-saptaminii/articol/cinema-ul-romanesc-stare-fapt

 15. f.m. says:

  cred ca vreti sa va vindeti floricelele ca garnitura la filmele comercialele pe care le difuzati;nici un film important;nu toti cinefilii vin la film ca sa manince;

Scrie un comentariu: