Program Cinema City: 11-17 august 2017

Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților 3D (PREMIERA)

The Emoji Movie 3D (2017)

Regia: Anthony Leondis
Cu: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph, Steven Wright, Jennifer Coolidge
Gen film: Animaţie, SF
Durata: 86 minute
Premiera in Romania: 11.08.2017

 • V – J 11:00, 12:50, 14:50, 16:50, 18:50

SINOPSIS: Animația “Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților” ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic “emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii.

Hotărât să devină și el “normal”, ca celelalte emoji, Gene apelează la ajutorul bunului său prieten Hi-5 și al lui Jailbreak, celebru spărgător de cod software. Împreună, pornesc într-o app-ventură spectaculoasă și amuzantă prin aplicațiile telefonului, în căutarea codului care să-l repare pe Gene. Dar când un mare pericol amenință telefonul “stăpânului”, soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie să-și salveze lumea înainte ca aceasta să fie ștearsă cu totul.

Animația este regizată de Tony Leondis, care semnează și scenariul, împreună cu Eric Siegel și Mike White. Distribuția originală include vocile actorilor Anna Faris, Sofia Vergara, Christina Aguilera și Sir Patrick Stewart.

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire

Atomic Blonde (2017)

Regia: David Leitch
Cu: Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman
Gen film: Thriller
Durata: 115 minute
Premiera in Romania: 04.08.2017

 • V – J 15:00, 17:20, 19:40, 22:00

SINOPSIS: „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” o aduce pe Charlize Theron într-o misiune explozivă din 4 august la cinema. Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.

Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă şi a-şi duce misiunea la bun sfârşit. Singură într-un oraş dominat de haos, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Turnul Întunecat

The Dark Tower (2017)

Regia: Nikolaj Arcel
Cu: Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Idris Elba, Jackie Earle Haley, Abbey Lee
Gen film: Fantastic, SF
Durata: 95 minute
Premiera in Romania: 04.08.2017

 • V – J 14:10, 16:20, 18:30, 20:50, 22:50

SINOPSIS: O nouă dimensiune a imaginației ni se deschide odată cu lansarea aventurii SF “The Dark Tower” – prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârșită luptă cu Walter O’Dim alias “Omul în negru” (Matthew McConaughey). Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta întregii lumi. Regia filmului îi aparține lui Nikolaj Arcel, iar scenariul este realizat de acesta si Akiva Goldsman, Jeff Pinkner și Anders Thomas Jensen, după romanele lui Stephen King.

Dunkirk

Dunkirk (2017)

Regia: Christopher Nolan
Cu: Fionn Whitehead, Mark Rylance, Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy
Gen film: Acţiune
Durata: 107 minute
Premiera in Romania: 21.07.2017

 • V – J 14:20, 20:10, 22:20

SINOPSIS: Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Filmul reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

Valerian și orașul celor o mie de planete

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Regia: Luc Besson
Cu: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen, Rihanna
Gen film: SF
Durata: 129 minute
Premiera in Romania: 21.07.2017

 • V – J 19:20

SINOPSIS: “Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum Leon, Al cincilea element, sau Lucy, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.

Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura.

În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.

Planeta Maimuţelor: Războiul 3D

War for the Planet of the Apes (2017)

Regia: Matt Reeves
Cu: Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer, Woody Harrelson
Gen film: Acţiune, SF
Durata: 144 minute
Premiera in Romania: 14.07.2017

 • V – J 20:40

SINOPSIS: În filmul Planeta Maimuțelor: Războiul, al treilea capitol din cea mai recunoscută și apreciată franciză, Cesar și armata sa de maimuțe sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cesar se luptă cu instinctul său întunecat și începe propria misiune de răzbunare. Cum această aventură îi aduce față în față, Cesar și colonelul luptă unul împotriva celuilalt determinând soarta ambelor specii și viitorul planetei.

În urmă cu cincisprezece ani, un experiment ştiinţific eşuat a dat naştere unei
specii de maimuţe inteligente… şi unui virus care a fost pe punctul de a distruge rasa umană. Boala/răceala/virusul Simian, după cum este cunoscut/ă a adus umanitatea în pragul dispariţiei. Supravieţuitorii, printre puţinii oameni imuni la acest virus îi invidiau pe cei lăsaţi fără suflare… în timp ce maimuţele se bucurau de siguranţa şi prosperitatea pădurilor nordice din San Francisco…

Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă 3D

Spider-Man: Homecoming (2017)

Regia: Jon Watts
Cu: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.
Gen film: Acţiune, SF
Durata: 134 minute
Premiera in Romania: 07.07.2017

 • V – J 11:30, 16:40

SINOPSIS: Un tânăr Peter Parker/Omul – Păianjen (Tom Holland), care a debutat în Captain America: Civil War, intră în Universul Cinematografic Marvel, jucând rolul titular din Omul-păianjen: Întoarcerea acasă. Adorat de o lume întreagă, Spider-Man este cel mai popular personaj de benzi desenate din istorie şi bijuteria coroanei pentru Marvel comics, spun realizatorii. Acum, el revine într-o nouă versiune, proaspătă şi hazlie, produsă de Marvel Studios, care îl aduce pe Peter Parker pentru prima dată pe ecran alături de eroii Universului Cinematografic Marvel.

Încântat de experienţa sa alături de răzbunători/Avengers, Peter revine acasă, unde locuieşte împreună cu mătuşa May (Marisa Tomei), evoluând sub directa supraveghere a noului său mentor, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter încearcă să revină la vechea sa rutină zilnică – atras de gândul de a deveni ceva mai mult decât un simplu vecin cumsecade – dar atunci când apare Vulturul (Michael Keaton), un nou personaj malefic, acesta devine un pericol pentru toate lucrurile importante din viaţa lui Peter. Momentul său a sosit, pentru că el este pus la încercare pentru a deveni eroul care trebuie să devină.

În Omul – păianjen: întoarcerea acasă, Peter Parker încearcă să se alăture Răzbunătorilor. Dar Tom Holland, care-l interpretează pe ţesătorul plaselor de păianjen, are o mulţime de obstacole de depăşit până să se alăture eroilor săi favoriţi. „După ce trece prin lupta vieţii sale alături de Răzbunători, în timpul Războiului Civil, se trezeşte că nu mai are nimic de făcut”, explică Holland. „Tony Stark l-a însărcinat să se ocupe de toate problemele cartierului, cum ar fi să dea jos pisicile şi câinii din copaci, să le ajute pe bătrâne să traverseze strada, sau să-i prindă pe hoţii de buzunare – nimic prea periculos. Dar apoi, Spider-Man dă peste armamentul high-tech, iar asta îl obligă să-şi dezvolte şi să-şi folosească noi abilităţi şi puteri”.

Iar dacă Peter va deveni demn de calitatea de Avenger, vom vedea până la finalul filmului.

Baby Driver

Baby Driver (2017)

Regia: Edgar Wright
Cu: Lily James, Jon Bernthal, Ansel Elgort, Kevin Spacey
Gen film: Comedie
Durata: 113 minute
Premiera in Romania: 30.06.2017

 • V – J 22:10

SINOPSIS: Ce iese când un puști tăcut, cu un trecut traumatizant și un prezent incert, își tratează rănile vechi cu muzică și cai-putere? Drifturi spectaculoase, situații amuzante și pericole extreme – toate, în ritmul nelipsitelor căști. Talentul său la volan este exploatat în jafuri ingenioase, organizate de un interlop fără scrupule (Kevin Spacey).

Când nu apasă pedala accelerației pentru bani, Baby se dedică îngrijirii unui bătrân cvasi-orb, singurul pe care îl poate numi familie. Îndrăgostit de fata visurilor lui, Baby întrevede șansa de a evada din viața infracțională și de a-și crea alt viitor.

Dar îl va lasa oare anturajul?

Sunt un mic ticălos 3 3D

Despicable Me 3 (2017)

Regia: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon
Cu: Jenny Slate, Kristen Wiig, Steve Carell
Gen film: Animaţie
Durata: 96 minute
Premiera in Romania: 30.06.2017

DUBLAT

 • V – J 11:50, 13:00, 16:10, 18:10

SINOPSIS: Echipa care ne-a adus pe marile ecrane Sunt un mic ticălos, precum și două din cele mai de succes animațiii din 2013 și 2015, Sunt un mic ticălos 2 și Minionii, se întoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles de simpaticii Minioni.

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist a unui serial TV care a fost anulat brusc.

Mașini 3  3D

Cars 3 (2017) 3D

Regia: Brian Fee
Cu: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion, Larry the Cable Guy, Armie Hammer
Gen film: Animaţie
Durata: 109 minute
Premiera in Romania: 16.06.2017

DUBLAT

 • V – J 12:00, 13:50

SINOPSIS: Luat prin surprindere de o nouă generație de mașini de curse, legendarul Fulger McQueen este scos din sportul pe care îl iubește. Pentru a se putea întoarce va avea nevoie de ajutorul unui mecanic priceput, un plan bine pus la punct și evident mult noroc. Dovada că numarul #95 nu se lasă bătut va trebui oferită chiar în cea mai mare cursă din Cupa Piston.

Sursa informatiilor: Cinemagia, Cinema City

INFO

Cinema City

Iulius Mall, et. 2 (lângă Food Court)

Număr săli: 5; Capacitate: 865; Sunet: Sistem surround cu procesoare Dolby Digital, utilizand boxe JBL

Telefon: 0232 208 400

www.cinemacity.ro

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema City: 18-24 august 2017

Program Cinema Victoria: 18-24 august 2017

Program Cinema Republica 18-24 august 2017

Program Cinema Republica: 14-20 iulie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Țara moartă”, de vineri în cinema

Sunday Funday la Cafeneaua Acaju

”Umorul salveaza vieti” – eveniment caritabil

Atelier gastronomic pentru copii

1 comentariu la “Program Cinema City: 11-17 august 2017”

 1. mario says:

  Am vazut si eu o parte din aceste filme, dar cel mai mult mi-a placut Mecanicu 2, mai ales ca Jason Statham este unul din actorii preferati. Vazusem trailerul de ceva timp si abia asteptam sa apara in cinema. Un film care merita vazut.

Scrie un comentariu: