Program Cinema Ateneu: 15-21 ianuarie 2018

Noutatea acestei săptămâni este comedia „Downsizing”, film care îl are drept actor principal pe Matt Damon care joacă rolul unui om naiv, hazliu, ce își schimbă perspectiva asupra vieții din momentul în care hotărăște să aibă 13 cm.

Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască în mini-versiunile lor, așa că, puși în fața unei promisiuni pentru o viață mai bună, Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni. Totul e miraculos până într-un punct, pentru că problemele nu s-au micșorat odată cu corpul.

Într-o lume fabuloasă vom călători și cu „Octav” care la fiecare proiecție a umplut sala. Cu nostalgie ne întoarcem iarăși în timp, odată cu actorul Marcel Iureș și trăim viața la intensitate maximă cu bucurii și deznădejdi, savurăm fiecare clipă și ne prețuim mai mult prietenii.

Iar despre prieteni este vorba și în animația 3D „Marea bulgăreală!”, o aventură pentru întreaga familie. Bătaie cu zăpadă, distracție, hohote de râs, un câine blănos și o mulțime de amici cu care să împarți bucuria iernii.

PROGRAM

15 ianuarie 2018

  • Ora 18.00 – „OCTAV” – (regia Serge Ioan Celebidachi) – AG;
  • Ora 20.00 – „Downsizing” – Mini-oamenii (regia Alexander Payne) – AG.

17 ianuarie 2018

  • Ora 18.00 – „Reședințe ale Regalității Române” – (subiect și scenariu acad. Răzvan Theodorescu) – AG – INTRAREA LIBERĂ;
    Ora 20.00 – „Downsizing” – Mini-oamenii (regia Alexander Payne) – AG.

21 ianuarie 2018

  • Ora 10.00 – “Marea bulgăreală” – Snowtime! – 3D – (regia Jean-Francois Pouliot, Francois Brisson) – AG.

BILETE

Biletele vor fi puse în vânzare la prețul unic de 12 lei, respectiv 15 lei pentru filmul 3D, și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. INTRAREA este LIBERĂ la filmul documentar „Reședințe ale Regalității Române”.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: