Program Cinema Ateneu: 12 – 18 februarie 2018

La Cinema Ateneu, luna februarie continua sub semnul dragostei:  „Cincizeci de umbre descătușate” – premieră, un film despre dragostea unui tata pentru un copil infiat, “Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor”, proiecția de gală a filmului “SCURTCIRCUIT” în prezența echipei, și animațiile „Hai sa cantam” și „Al saptelea pitic” – premieră.

Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller “Fifty Shades”. Noul capitol continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018.

Filmul “Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor” spune povestea lui Doru, un tăietor de lemne rămas văduv de o săptămână. Doru știe că va trebui să o ducă înapoi la orfelinat pe Meda, fetița pe care au avut-o timp de opt ani în asistență maternală. Ca să o păstreze pe Meda acasă și să poată depune el dosarul pentru asistență maternală, Doru trebuie să facă rost de bani.

Inspirat de tragicul eveniment din august 2010, când mai mulţi nou-născuţi au murit în incendiul din salonul de terapie intensivă neonatologie al Maternităţii Giuleşti, filmul “SCURTCIRCUIT” spune povestea de dragoste dintre doi adolescenţi, Melania şi Emi, prinşi în vâltoarea catastrofei.

Haideţi să pornim în marea aventură fantastică a celor şapte pitici!Este ajunul celei de-a 18-a aniversări a prinţesei Rose, iar la castelul Fantabularasa tot regatul se pregăteşte pentru sărbătoare. Au sosit deja Albă ca Zăpada, cei şapte pitici, Cenuşăreasa şi Scufiţa Roşie. Chiar înainte ca orologiul să bată miezul nopţii, Bobo, cel mai mic dintre pitici, o înţeapă din greşeală pe Printesa Rose (Frumoasa din Pădurea Adormită) cu un ac blestemat, iar întregul regat cade într-un somn de o sută de ani! Bobo şi ceilalţi şase pitici pornesc într-o aventură periculoasă, pentru a-l găsi pe Jack, care să o trezească pe Rose cu sărutul lui. Ei îi vor înfrunta cu vitejie şi umor pe dragonul care scuipă flăcări şi pe Dellamorta, vrăjitoarea cea rea şi geloasă!

PROGRAM

12 februarie 2018

  • Ora 18.00 – “Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor” – (regia Emanuel Pârvu) – AP 12
  • Ora 20.00 – “Fifty Shades Freed” – Cincizeci de umbre descătușate (regia James Foley) – Nerecomandat sub 15 ani

14 februarie 2018

  • Ora 21.00 – “Fifty Shades Freed” – Cincizeci de umbre descătușate – Proiecție specială de Sf. Valentin (regia James Foley) – Nerecomandat sub 15 ani

15 februarie 2018

  • Ora 13.30 – “Hai să cântăm” – SING – 3D – (regia Garth Jennings) – AG

16 februarie 2018

  • Ora 18.00 – “Fifty Shades Freed” – Cincizeci de umbre descătușate (regia James Foley) – Nerecomandat sub 15 ani
  • Ora 20.00 – “SCURTCIRCUIT” – AVANPREMIERĂ – Proiecție de gală în prezența echipei (regia Cătălin Saizescu) – Nerecomandat sub 15 ani

17 februarie 2018

  • Ora 12.00 – “Al șaptelea pitic” – 3D – PREMIERĂ – (regia Harald Siepermann, Boris Aljinovic) – AG
    18 februarie 2018
  • Ora 14.00 – “OCTAV” – (regia Serge Ioan Celebidachi) – AG

BILETE

Preț bilet normal: 12 lei. Preț bilet AVANPREMIERA: 15 lei. Preț bilet film 3D: 15 lei (ochelarii incluși) si pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: