”Profesorul traznit” le da intalnire copiilor la Iulius Mall, 14-20 septembrie

Pentru ca ultimul week-end din vacanţa mare şi începutul şcolii să fie mai distractive, Iulius Mall Iaşi îi invită pe copii să participe la atelierele ştiinţifico–fantastice susţinute de „Profesorul Trăsnit”, în perioada 14 – 20 septembrie 2013. Zilnic, între orele 17.00 – 20.00, la parterul mall-ului, în zona Carrefour Market, prichindeii vor face experimente amestecând substanţe, se vor amuza cu diferenţele de presiune şi cu electricitatea statică şi vor râde de stângăciile „Profesorului Trăsnit”.

Baloane misterioase, substanţe jucăuşe, generatoare de curent, gheaţă carbonică, nisip hidrofobic sunt câteva dintre „jucăriile” care vor crea un cadru special pentru cei mici.

Până pe 22 septembrie, sesiunile de shopping la Iulius Mall se transformă în premii educative. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru marele premiu: o excursie pentru trei persoane în oraşul copiilor „Minopolis”, din Viena. Cei mici vor petrece două zile într-un loc magic, cu 25 de „staţii”, în care pot experimenta meserile pe care şi le doresc.

Marele câştigător va fi anunţat în urma tragerii la sorţi din 22 septembrie, ora 20.00. În plus, zilnic, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din noile colecţii ale brand-urilor Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu premii instant: telescoape, kituri „Bazele Ştiinţei”, jocuri creative, ghiozdane, vouchere pentru rechizite, produse de îngrijire pentru copii şi băuturi răcoritoare.

INFO

www.iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mario Lucaci, recital în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”

Festivalul Național de Literatură pentru Copii „Ion Creangă”, ediția a X-a

Fiica lui Dem Rădulescu debutează în cinema cu rolul din Urma. Proiecție specială la Iași.

Expoziție de pictură contemporană realizată de artiști români și britanici: „Dincolo de alte orizonturi”

Scrie un comentariu: