Producătorii locali ieșeni mai ușor de găsit online

Din cauza situației datorată pandemiei Covid 19, Fabricat în Iași vine în întâmpinarea publicului ieșean și susținerea producătorilor locali, cu o hartă a producătorilor locali. Începând cu data de 24.03.2020, ieșenii au acces la o hartă performantă cu direcții și detaliile de contact ale antreprenorilor de alimente locali.

În momentul de față sunt listați peste 60 de producători pe mai multe categorii de produse: alimente, fructe și legume, produse apicole, panificatie, medicamente, cafea, educație. Harta poate fi accesată pe pagina de internet www.FabricatInIasi.ro

În zilele următoare, în listă vor fi introduși peste 100 de producători locali, pe care ieșenii îi pot contacta și de la care pot cumpăra alimente naturale și autohtone. În contextul actual, Fabricat în Iași crede că este extrem de important ca cetățenii ieșeni să susțină producătorii locali. Domeniul desfacerilor este puternic afectat iar producătorii locali trebuie să fie susținuți.

Programul Fabricat în Iași derulat de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (APEC) îsi propune să motiveze consumatorii ieșeni să opteze pentru produse și servicii locale și să faciliteze deschiderea către piața locală a producătorilor din Iași.

Fabricat în Iași, recomandă cetățenilor Ieșeni să rămână în siguranța casei lor, să se spele mai des pe mâini conform recomandărilor făcute de specialiștii din domeniu și să evite zonele aglomerate.

INFO

fabricatiniasi.ro

www.facebook.com/fabricatiniasi

PE ACEEASI TEMA:

De la animal de companie la coleg de birou

Universitatea veche - UMF Iasi

Maraton de vaccinare la UMF Iași: trei zile, non-stop, fără programare

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul de șah Rotary Iași Copou, ediția I

Capodopere ale muzicii corale

Concert simfonic. Dirijor: CRISTIAN OROȘANU

Cântecul numelor uitate | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: