Proconsul spune “Povestea noastra” la Iasi

proconsul iasi

Proconsul a ajuns la vârsta muzicală la care îşi permite să spună „Povestea noastră” pe scena Casei de Cultura a Studentilor Iasi. Pe 1 martie 2016, de la ora 19:00 Bogdan Marin (Bodo), Dragoş Dincă, Robert Traian Ursache, Robert Anghelescu, Valentin Petricenco îşi vor deschide în faţa publicului „Cerul” existenţei lor de 17 ani.

Dacă nu știi ce cadou să le faci soției/iubitei, mamei, surorii sau altor femei speciale din viața ta, încearcă un bilet la concertul Proconsul. Cu siguranță le vei bucura inimile!  Vă asteaptă acolo, să vă spună #PovesteaNoastră, într-o seară dedicată femeii, de Ziua Femeilor!!

Multe dintre piesele lor sunt dedicate EI, Femeii! Scriu și cântă despre sentimentul frumos numit Iubire și Femeia este cea care i-a inspirat de multe ori!

Aventura numită Proconsul a început din pură pasiune pentru muzică. La început, membrii s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să îşi schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes “De la ruşi” şi au început să compună primele piese originale.

În 2002, albumul “Mi-ai luat inima” se transforma în album de aur, datorită celor peste 50.000 unităţi vândute. Multe premii şi distincţii, precum „Cel mai bun grup al anului”, „Cea mai bună piesă a anului”, „Cea mai bună voce masculină a anului”, completează palmaresul trupei. Însă, cel mai preţios trofeu dintre toate este dragostea arătată de fanii lor în toţi aceşti ani, fani al căror număr este în continuă creştere şi a căror vârstă se situează între 17-60 de ani.

În 2011, Proconsul considera că ar trebui să adune pe un disc cele mai îndrăgite şi difuzate cântece. Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, trupa a lansat, la Sala Palatului, albumul “Best of Proconsul”, cu o producţie care a ilustrat cei 12 ani de activitate concertistică, dar şi 12 ani din vieţile personale ale membrilor formaţiei.

În 2016, Bogdan Marin (Bodo), Dragoş Dincă, Robert Traian Ursache, Robert Anghelescu, Valentin Petricenco se vor prezenta la Casa de Cultura a Stundentilor , de la ora 19:00, cu „Povestea noastră” pentru a sărbători, alături de public şi de prieteni, cei 17 ani de Proconsul. Vom reveni cu numele prietenilor invitaţi să cânte alături de „proconsuli” pe 10 martie, la Sala Polivalentă.

Anul 2015 a fost un an bogat, cu multe proiecte frumoase, cu numeroase evenimente şi apariţii la posturile tv şi radio. În luna februarie, a fost relansată piesa Barosanu’, iar în aprilie s-a lansat piesa (cu videoclip) “Aici cu mine”, realizată în colaborare cu Andra şi cu Ştefan Bănică Jr. În luna august, s-a dat startul campaniei UnOmMaiBun, prin care s-a dorit o schimbare a mediului în care trăim. În luna octombrie 2015 a fost lansată melodia “Un Om Mai Bun” şi a fost filmat clipul piesei, avându-l în rolul principal pe Dragoş Bucur.

Anul 2015 s-a încheiat frumos, o dată cu lansarea, alături de Connect-R, Raluka şi Rucsy (Blaxy Girls), a colindului “Lumina de Crăciun”. Povestea continuă…

BILETE

Biletele se pot procura de la agentia Casei Studentilor dupa urmatorul program: Luni-Vineri:10-19, Sambata: 10-17, Duminica: inchis. Rezervarea este valabila 3 zile lucratoare. Rezervari la: 0749 05 23 23.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Concert simfonic | 11 martie 2022

Wicked Blues Band | RocknRolla

Zdob și Zdub concertează pe 25 aprilie, la Arenele Romane

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: