Proconsul lansează piesa „Martie Esti Tu”

martie esti tu

Povestea Proconsul continuă! Cântăm în continuare, în special pentru doamne și domnișoare, iar luna asta, ne-am decis că cea dintâi lună de primăvară merită să fie încheiată așa cum a început, cu bucurie și emoție, dar mai ales să fie dedicată femeii!

Martie este luna în care sărbătorim Femeia! Au vrut să aduca un omagiu femeilor de pretutindeni și să le arate respectul lor. Au vrut să lanseze o melodie care să le aducă aminte că sunt speciale și că sunt deosebit de importante în viața lor, a bărbaților.

Așa a apărut „Martie esti tu”, o piesă prin care isi propun să sărbătoreasca sfârșitul lunii martie în același stil cald și plin de bucurie, cu care au sărbătorit începutul lunii și venirea primăverii. Aceasta este o piesă dedicată femeilor, un imn închinat lor și o mulțumire muzicală, pentru că ne înseninează viețile și ne fac să fim mai buni!

Piesa „Martie esti tu” va putea fi auzită live, pentru prima dată, pe 7 mai, în cadrul concertului susținut în Berăria H, din București! Până atunci, pregătesc surprize frumoase pentru fanii lor.

INFO

www.facebook.com/ProconsulOfficial

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

www.facebook.com/umusicro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: