Proconsul lansează piesa „Martie Esti Tu”

martie esti tu

Povestea Proconsul continuă! Cântăm în continuare, în special pentru doamne și domnișoare, iar luna asta, ne-am decis că cea dintâi lună de primăvară merită să fie încheiată așa cum a început, cu bucurie și emoție, dar mai ales să fie dedicată femeii!

Martie este luna în care sărbătorim Femeia! Au vrut să aduca un omagiu femeilor de pretutindeni și să le arate respectul lor. Au vrut să lanseze o melodie care să le aducă aminte că sunt speciale și că sunt deosebit de importante în viața lor, a bărbaților.

Așa a apărut „Martie esti tu”, o piesă prin care isi propun să sărbătoreasca sfârșitul lunii martie în același stil cald și plin de bucurie, cu care au sărbătorit începutul lunii și venirea primăverii. Aceasta este o piesă dedicată femeilor, un imn închinat lor și o mulțumire muzicală, pentru că ne înseninează viețile și ne fac să fim mai buni!

Piesa „Martie esti tu” va putea fi auzită live, pentru prima dată, pe 7 mai, în cadrul concertului susținut în Berăria H, din București! Până atunci, pregătesc surprize frumoase pentru fanii lor.

INFO

www.facebook.com/ProconsulOfficial

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

www.facebook.com/umusicro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: