Proconsul duce #UnOmMaiBun de la Iasi, la Londra!

proconsul-star-of-hope

La începutul lunii octombrie, trupa Proconsul a lansat cel mai nou sigle al lor, piesa Un Om Mai Bun, în al cărei clip Dragoș Bucur este protagonist. In luna decembrie trupa va sustine un concert caritabil la Iasi, urmand ca #UnOmMaiBun sa ajunga si la Londra,  tot in cadrul unui concert caritabil.

Versurile piesei “Un Om Mai Bun” au fost gândite ca un apel de trezire! Membrii trupei Proconsul  au vrut ca noua lor piesă să fie un mesaj sincer de atenționare pentru oameni. În acest sens, au decis să se folosească de puterea exemplului personal și să se implice în cât mai multe campanii și acțiuni caritabile!

Pentru noi, “Un Om Mai Bun” înseamnă mai mult decât o melodie, un hashtag sau o sintagmă. “Un Om Mai Bun” este declarația noastră că “se poate să fim mai buni”! Putem face lumea mai bună, prin gesturi mici! Schimbarea începe cu noi!” – a declarat BODO.

Proconsul – ambasadori Star Of Hope România.
La începutul lunii noiembrie, membrii trupei Proconsul, în frunte cu BODO, au devenit ambasatorii Fundației Star Of Hope România, fundația din Iași care de 25 de ani informează și sensibilizează comunitatea cu privire la dreptul la educație al copiilor cu dizabilități.

În cadrul campaniei „Există speranță. Există Star of Hope.”, trupa Proconsul va susține un concert caritabil pe 3 decembrie, în Iași, alături de Iulian Canaf, fost concurent la Vocea României, preferatul Loredanei Groza. Menționăm că participarea la eveniment este pe bază de invitație, iar cei ce primesc invitație pot veni la rândul lor cu cine își doresc. Prețul unei invitații: 150 lei.

#UnOmMaiBun ajunge în Londra
Pe data de 13 decembrie, trupa Proconsul va susține un alt concert caritabil, care va avea loc în Londra și care a fost creat de oameni cu inițiativă, care s-au reunit pe Facebook în grupul „Diaspora din Londra Oficial”.

Banii strânși din vânzarea biletelor  vor fi donați sufletelor care, până acum, au numit “acasă” o fostă hală CUG, de la periferia orașului Iași, adică pentru construcția a două case! Peste 30 de suflete s-au adăpostit de-a lungul timpului în această haltă veche de tren. Sunt oameni normali, care muncesc și care, din puținul avut, și-au făcut un loc în care să trăiască. Toţi copiii de acolo merg la şcoală și învață intens, încurajați de dorința de a scăpa de sărăcie.

În luna octombrie a acestui an, o familie cu trei copii s-a mutat în casă nouă și a lăsat halta în urmă, datorită unui alt grup de pe Facebook, o frumoasă gașcă de mame din UK, care s-au grupat sub numele de ”Mămici în UK”. Luna aceasta o altă familie a fost ajutată să se mute din halta de tren.

În prezent, în halta din CUG, de la marginea orașului Iași, mai sunt 19 persoane, dintre care 15 copii (unul cu grave probleme de sănătate, suferind de o malformație congenitală) și au nevoie de ajutorul nostru. Fii și tu #UnOmMaiBun! Află de pe www.proconsul.com.ro, secțiunea Blog, cum poți să ajuți și tu!

INFO

www.starofhope.ro

www.proconsul.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: