ProBikeAddiction bicicleste alaturi de copii in Tara minunilor

probikeaddiction-bicicleste-alaturi-de-copii-tara-copiilor-foto-iasi-2014

Incepand cu luna iulie ProBikeAddiction bicicleste alaturi de copii in Tara minunilor. Am pregatit o serie de ateliere interesante la care va asteptam cu drag.

In luna iulie accentul cade pe manevrabilitate si siguranta – atelierul cu semne de circulatie. Evenimentul va avea loc marti, 1 iulie (grupa de copii 4-6 ani) si miercuri, 2 iulie (grupa de copii 7-10 ani), in Tara minunilor, incepand cu ora 18.30. Pretul unui atelier este de 20 de lei. Inscrieri si detalii aici!

In luna septembrie pregatim un atelier de decorat bicicletele. Cu multa culoare si veselie cei mici isi vor face bicicletele de poveste. Evenimentul va avea loc marti, 2 septembrie. Despre cum sa iti faci bicicleta asa cum iti place, vezi pe www.probikeaddiction.ro/99-veselie-la-parada-micilor-biciclisti-ieseni-galerie-foto.

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie – 0742.220061.

CURSURI IN FIECARE JOI

Si daca nu stiti inca sa mergeti pe bicicleta, nu-i nimic, ProBikeAddiction organizeaza atat pentru copii cat si pentru adulti, in fiecare joi, de la 18.30, in parcarea Decathlon cursuri de invatat mersul pe bicicleta. Pretul unui curs este 20 lei. Nu trebuie decat sa confirmati participarea la 0742.220061.

INFO

Tara Minunilor

Str. Stroescu 2-4, vis-a-vis de Filarmonica

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Bani din cer” cu Mihai Bendeac si Mihaela Teleoacă | Sala Unirii

Sing it up | Cafeneaua Piata Unirii

”Cand fericirea se afla in trecut”, de Furio Bordon | Teatrul National Iasi

„The Cry Of Silence” | Proiectie de gala la Iasi

Scrie un comentariu: