Private Party: Pagal / Mike T

pagal mike t

Notează-ți data, 23 ianuarie 2016, ora 23:00. De această dată, invitat special va fi Pagal. Acesta revine în Iași după experiența de la Lakescape.

Excentric și rebel, Pagal a devenit unul din simbolurile clubbing-ului românesc, un artist complet, în adevăratul sens al cuvântului, un personaj iubit și apreciat ori de câte ori se află la pupitru. Succesul înregistrat în postura de DJ și aprecierea de care se bucură din partea unor nume ca Luciano, Laurent Garnier sau Loco Dice, dau că sigur un succes și în meseria de producător. Prezent la toate evenimentele de anvergură din clubbing-ul românesc și nu numai, Pagal este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni și originali artiști pe care scena clubbing-ului autohton îi are. Alaturi de el, Mike T!

ACCES

NUMĂR LIMITAT DE BILETE!  Achizitonarea unui bilet se face în baza unui mesaj pe pagina Overlay Events. Acesta trebuie să conțină==> Nume, Prenume, mail și număr de telefon. Succes!  Accesul se va face începând cu ora 23.00. INFO SI REZERVARI: 0722.801.222 – Overlay Events; 0749.314.463 – Marius.

*Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Vă rugăm să aveți un act de identitate valabil asupra dumneavoastră pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive!– Te rugăm lasă-ți mașina acasă dacă vei consuma alcool! Say no to drugs!– In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respectă această regulă vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Overlay Events

www.facebook.com/OverlayRecords

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: