Primul weekend al toamnei a adus 100.000 de oameni la Palas(FOTO)

01

Primul week-end al toamnei a adunat în parcul Palas un număr foarte mare de vizitatori, dornici să-și îmbogățească timpul liber cu evenimente aparte. Sâmbătă și duminică, peste 100.000 de persoane au fost prezente la Palas, petrecându-și sfârșitul de săptămână relaxându-se în parc, la restaurante și terase sau la cumpărături.

Seara de sâmbătă a fost acompaniată de note muzicale în ansamblul Palas. Iubitorii de muzică de bună calitate au răspuns într-un număr foarte mare la invitația de a fi prezenți la concertul „Bucuria ritmului și a dansului”, susținut de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Publicul a avut prilejul de a se relaxa pe ritmuri clasice, în aer liber. Maestrul Adrian Petrescu a captat audiența prin dublul său rol, acela de dirijor și solist la saxofon.

Pentru cei care preferă mișcarea în aer liber, sâmbătă și duminică, ansamblul Palas a organizat o competiție de badminton. Peste 260 de persoane s-au înscris la concurs, dornice să se distreze alături de prieteni și să cucerească titlul de cel mai bun jucător. Fiind conceput pentru a le oferi ieșenilor o modalitate de recreere pentru întreaga familie, evenimentul a reunit jucători din toate categoriile de vârstă, de la 9 până la peste 50 de ani. Cei mai buni dintre ei au fost premiați de ansamblul Palas.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: