Primul magazin Fruscio din România, la Iulius Mall Iasi

ensegne-Iasi-romania-2

Sâmbătă, 18 iulie 2015, la Iulius Mall are loc inaugurarea magazinului Fruscio, un brand italian de lenjerie şi articole vestimentare pentru femei.

Cuvântul Fruscio în italiană evocă foşnetul unui articol vestimentar, unui material preţios care alunecă printre degete, nume pe care fondatorii l-au ales pentru a accentua calitatea unică şi senzualitatea  stilului Italian.

Fondată în 1968 în Calcinatello, Brescia sub numele de G.B. Confezione Snc, compania  a produs lenjerie şi costume de baie timp de aproape 40 de ani, iar brandul Fruscio a apărut ca urmare a expertizei acumulate în toţi aceşti ani. Primul magazin Fruscio s-a deschis în 1993 în Italia. Succesul brandului a făcut ca în 1998 acesta să se extindă la nivel internaţional cu magazine în Spania, Elveția, Polonia, Bulgaria, Tunisia și Malta.

Acesta este un brand destinat femeilor care doresc să se răsfeţe. Ceea ce caracterizează acest brand sunt materialele de calitate, designul modern, stilul de top italian și prețurile extrem de competitive“, a declarat Mihaela Felicia Lungu,  cea care a preluat franciza şi a adus Fruscio în România.

Menţiunea Made in Tunisia and Styled in Italy însoţeşte fiecare produs care este creat de designerul Maria Cristina Mariani, fondatoarea Fruscìo alaturi de Fabio Botturi.

Astfel, începand cu 18 iulie, reprezentanţii magazinului Fruscio vă aşteaptă la Iulius Mall, parter cu o gamă variată de prouse (lenjerie intimă, costume de baie, rochii, pantaloni şi multe alte articole vestimentare) şi promoţii seducătoare.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

www.fruscio.it

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: