Primul magazin din regiune al NYX PROFESSIONAL MAKEUP s-a deschis la Palas

De curând, make-up artiștii și pasionații de produse cosmetice au o nouă destinație de shopping, în ansamblul Palas Iași. Brandul american NYX Professional Makeup a inaugurat primul său magazin din regiunea de nord – est în cadrul proiectului și propune o gamă completă de produse de înfrumusețare.

NYX Professional Makeup ocupă o suprafață de peste 60 mp la parterul galeriei Palas Mall și este cel de-al treilea magazin pe care brandul american îl inaugurează în reţeaua naţională a companiei IULIUS, după cele din proiectul mixt Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Mult îndrăgitul brand de cosmetice de peste Ocean propune peste 1.300 de produse profesionale, la un preț accesibil. Recunoscut la nivel internațional pentru calitatea superioară, varietatea opţiunilor și caracterul inovativ al produselor, NYX Professional Makeup este un brand apreciat și recomandat de make-up artiști. În noua locație din Palas Iași, clienții au la dispoziție o gamă completă de produse și accesorii de specialitate.

Farduri de ochi în diferite texturi, pigmenţi cu finish metalic, rujuri mate sau cremoase, fonduri de
ten sau baze pentru machiaj, pudre, iluminatoare, mascara și multe alte articole marca NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele profesioniștilor din întreaga lume. NYX Professional Makeup a fost creat în anul 1999, în Los Angeles.

Acesta este prezent la nivel internațional prin magazine specializate de cosmetice, dar şi prin locațiile proprii. În Europa, brandul este disponibil în sute de magazine proprii, dar și în rețeaua de parfumerii
Douglas, Selfridges şi Boots, unde este cotat ca fiind cel mai bine vândut brand de make-up.

La nivel național, NYX Professional Makeup este prezent în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, iar, de acum, și în Iași.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: