Primul magazin Buzz din regiune s-a deschis la Iulius Mall Iasi

Recent, în Iulius Mall Iași a fost inaugurat primul magazin Buzz Sneaker Station, din regiunea de nord-est. Brandul reprezintă destinația ideală pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmează ultimele trenduri sau pentru cei îndrăzneți care își stabilesc propriile reguli de fashion.

Iulius Mall Iași continuă să își completeze oferta de shopping cu branduri dedicate tinerilor, care iubesc îmbrăcămintea urbană, și să extindă comunitatea creată în jurul acestui stil. Recent, în Iulius Mall Iași s-a inaugurat primul magazin Buzz Sneaker Station din regiunea de nord-est a țării. Magazinul deține o gamă variată de modele de sneakers din diferite zone ale stilului urban: retro, futurist, clasic, actual. Astfel, Buzz Sneaker Station reprezintă prima destinație pentru iubitorii şi împătimiţii culturii sneakersilor înainte de a cuceri orașul, pentru că iubește cultura citadină și tot ce reprezinta ea.

Design-ul magazinului este modern, cu influențe industriale și street art, completând perfect look-ul urban al colecțiilor din raft. Fiecare model de încălțăminte redă cu succes stilul metropolitan, într-un mod unic, cool și confortabil. Majoritatea colecțiilor fac parte din ediții limitate ale unora dintre cele mai cunoscute branduri: Nike, Adidas, New Balance, Under Armour, Converse, New Era și multe altele.

Brandul Buzz și magazinele asociate acestuia activează sub egida Sport Vision România. Buzz mai este prezent în rețeaua IULIUS cu două magazine, în Iulius Mall Cluj și în Iulius Town Timișoara.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță. Se redeschid Palas și Iulius Mall Iași

Reduceri de până la 70% la Palas și Iulius Mall Iași și premii la cumpărături

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Toată gașca la Bairam | Nish

Vieti duble | Cinema Ateneu

Tot mai sus: GUESS WHO | Nish

Ateneul Național din Iași joacă în deplasare

Scrie un comentariu: