Primul eveniment de marketing online în tramvai, adus la Iași de Canopy

Canopy, una dintre principalele agenții românești de online axată pe promovarea Pay per Click, organizează la Iași, în colaborare cu Google România, primul eveniment despre performanță prin online, derulat în tramvaiul CoWorking.

Programat pe 7 septembrie, Digital Bloom este dedicat managerilor și antreprenorilor interesați de metode concrete de a crește eficient un business prin instrumentele Google. Accesul este gratuit, doar 35 de locuri sunt disponibile.

A treia ediție a Digital Bloom propune un concept inedit pentru a susține creativitatea și performanța oferite de mediul online: participanții vor urca în vagoanele tramvaiului CoWorking pentru o plimbare prin Copou, timp în care vor interacționa cu specialiștii Canopy și Google România pentru a afla noi idei și soluții de promovare online.

Cei care se vor înscrie la Digital Bloom vor putea vedea pas cu pas ce instrumente Google sunt indispensabile pentru un business care dorește să-și asigure dezvoltarea pe termen mediu și lung. În plus, vor învăța să aplice strategiile de promovare potrivite, cu focus pe rezultate. Un mare avantaj pentru participanți vine și din oportunitatea de a primi răspunsuri la toate întrebările lor despre Google Ads și promovarea online.

INSCRIERE

Înscrierea la Digital Bloom Iași 2018 este gratuită, în limita celor 35 de locuri disponibile pentru manageri și antreprenori. Participanții sunt așteptați pe 7 septembrie în Copou, pentru a se îmbarca în tramvaiul CoWorking, pe traseul liniei 8. Zeci de companii ca Enel, Autonom, Secom sau Elvila au plecat cu idei de la edițiile anterioare ale evenimentului. Înscrierea la Digital Bloom 2018 se poate face în pagina dedicată pe de canopy.ro.

Evenimentul este susținut de Smart Bill, Fab Lab Iași și PINMagazine.ro.

 

Agenția Canopy s-a extins anul trecut la Iași, o oportunitate atât pentru cei care doresc să se dezvolte profesional în domeniul marketingului online, cât și pentru companiile interesate să își crească business-ul prin promovare online de tip Google Ads, Facebook Ads sau YouTube. Evenimentul Digital Bloom oferă acces antreprenorilor din regiune la expertiza specialiștilor Google România și Canopy, iar scopul pe termen lung este de a contribui la dezvoltarea pieței locale.

Canopy este agenție de marketing online, specializată în Pay Per Click. În cei doi ani de existență pe piață, a devenit Google Premier Partner și a ajuns în top 5 agenții din România care gestionează cele mai mari bugete de publicitate pe Google și Facebook, cu un total de patru milioane de euro doar în 2017. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 60% comparativ cu 2016, până la 320.000 de euro.

Agenția lucrează pentru branduri de top cu aceeași pasiune ca și pentru companiile mici și ambițioase și și-a consolidat expertiza în variate industrii și nișe de piață. Sephora, Chicco, Piatra Online, UiPath, DPAP, SanoVita, Maxigel și Edenred sunt doar o parte dintre companiile care au încredere în echipa Canopy.

INFO

canopy.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: