Primul DVD al trupei Luna Amară se lanseaza la Iasi

Primul DVD al trupei Luna Amară, „Live la Conti”, va fi lansat printr-un concert la Iași vineri, pe 31 martie, de la ora 21:00 în Underground Pub (Galeriile Ștefan cel Mare)!

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, concertul reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului.

În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

DVD-ul Luna Amară – Live la Conti este realizat de Resize Media, www.resize-media.com, și lansat sub egida casei de discuri Universal Music România. Regie, DOP, imagine – Dorin Marcu, asistent regie – Andrei Aron, operatori – Alex Schiau, Andrei Ungureanu, Arthur Birnbaum, Cristian Grecu, Dorin Marcu, Gabor Fetyko.

Fiți așadar alături de Luna Amară la concertul de lansare a DVD-ului „Live la Conti”, primul DVD live din istoria formației! Vineri, 31 martie 2017, în Underground Pub!

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: