Primul Congres International de Pilates din Romania

Pentru prima data in Romania si in regiunea europeana apropiata acesteia va avea loc Congresul International de Pilates, organizat de TonusPlus, cel mai performant studio Pilates din Romania. Intre 21-23 Octombrie 2011,  congresul va reuni 10 instructori de top din lume (S.U.A., Portugalia, Spania, Croatia, Ungaria si Romania) si se adreseaza unei vaste categorii de participanti precum kineto-terapeuti, instructori de fitness si aerobic, instructori pilates ,  antreprenori de sport si iubitori ai vietii sanatoase.

Congres international de Pilates la Iasi

Zece instructori certificati din S.U.A., Croatia, Ungaria, Spania, Portugalia si România vor avea grija ca pe parcursul celor trei zile de congres fiecare participant sa aiba parte de cea mai buna pregatire, exercitii si tehnici valoroase de intretinere corporala

LOCATIA: Conventia va avea loc in Complexul Sportiv al Universitatii Tehnice “Gh. Asachi”, situat in Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu.

Congresul Pilates e o ocazie unica pentru orice instructor profesionist de fitness sa invete si sa practice cele mai noi si mai bine documentate metode de antrenament fizico-medical de la unii din cei mai buni antrenori din lume.

Se va practica Pilates cu 10 instructori de top: Zece instructori certificati din S.U.A., Croatia, Ungaria, Spania, Portugalia si Romania vor avea grija ca pe parcursul celor trei zile de congres fiecare participant sa aiba parte de cea mai buna pregatire, exercitii si tehnici valoroase de intretinere corporala. Evenimentul e structurat astfel incit practicantii sportului, antrenorii de fitness si aerobic, dar si kineto- terapeutii sa experimenteze beneficiile Metodei Pilates,  la un nivel de profesionalism unic in Romania, in fitness, recuperare, relaxare si intretinere.

DE CE SA PARTICIPI?

1. Practica Pilates cu 10 instructori certificati international din SUA si Europa;

2. Pot alege din peste 31 de workshop-uri profesioniste practice;

3. Isi diversifica si imbogatesc antrenamentele de la propriile cursuri;

4. Invata exercitii si metode care fac diferenta intre ei si alti instructori;

5. Intra in reteaua internationala de instructori profesionisti;

6. Pot achizitiona aparatura la preturi speciale : BOSU, FoamRoller, benzi elastic, etc;

7. Invata sa personalizeze programul in functie de fiecare client si starea sa de sanatate;

8 Vor fi recompensati cu diploma si materiale de lucru pentru toate workshop-urile la care participa;

9. Primesc BONUS 4 workshop-uri: Ultimate Pilates, Walking, BeamFit, Mind-Body-Emotions;

10.Primesc un pachet de intimpinare plin de surprize.

Ce insemna Pilates?

Metoda creata de Joseph Pilates,“Contrology”,  aduce un plus de sanatate si o stare de bine oricarui practicant fiind si un important sprijin in reeducarea posturala.  ”Contrologia” este sportul care iti elibereaza mintea de stresul zilnic intarind conexiunea dintre trup si minte, fortind mintea sa ajusteze si sa constientizeze partile corpului atit in timpul miscarii cit si in timpul activitatilor predominant statice.

Ce veti invata?

Timp de 3 zile veti avea oportunitatea de a invata si practica Pilates alaturi de instructori certificati international din Croatia, Portugalia, S.U.A., Ungaria, Spania si Romania si de a intra in contact cu cele mai noi exercitii si accesorii de Pilates  furnizate de colaboratorii nostri.Evenimentul este structurat astfel incat atit iubitorii sportului, instructorii dar si kinetoterapeutii sa experimenteze beneficiile Metodei Pilates la toate nivelele: de intretinere, de recuperare, de relaxare si ca stil de viata. Congresul Pilates va contine workshop-uri pentru toate categoriile de virsta si de sex, pentru femei insarcinate, dar si pentru persoane interesate de statica si patologia coloanei vertebrale, probleme cum ar fi scolioza, lombalgii, cifoza, posturi vicioase, cu care ne intâlnim atit in viata personala dar si in cea profesionala.

Ce se va intampla in timpul si dupa Congres?

In timpul workshop-urilor participantilor li se ofera oportunitatea de a incerca aceasta metoda, de a adapta exercitiile in functie de necesitatile clientilor, de a invata cum se preda corect si care sunt trucurile meseriei.

Ce va mai fi NOU?

In acelasi timp veti avea ocazia sa descoperiti si sa achizitionati accesorii si echipamente de Pilates care sa largeasca aria de exercitii si beneficii ale acestei Metode dar si sa va familiarizati cu o noua metoda inovativa de antrenament cardiovascular.  Rar exista ocazia ca sub acelasi cupola sa se gaseasca in acelasi timp un numar de oameni specializati pe domeniu si recunoscuti la nivel international care sa se axeze pe transmiterea mai departe a artei de intretinere corporala destinata mentinerii sanatatii si recuperarii medicale.

PROGRAM: Pentru program click aici

CONTACT

Iuliana Baziluc

Marketing Manager

Tonus Plus Pilates

tel:0744959830

www.pilates-convention.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: