”Primii pasi” – expozitii si ateliere pentru proaspetii parinti

primii pasi-parinti

Sunteti invitati duminica, 29 noiembrie 2015, de la ora 10:00 in Sala Eminescu – Hotel Traian la prima editie a evenimentului ”Primii pasi” – expozitii si ateliere pentru proaspetii parinti. De la sarcină, la naștere, de la alăptare, la alimentația mamei, de la îngrijirea bebelușului, la revenirea la vechile dimensiuni, de la sisteme de purtat, la primii pași… toate acestea sunt parte din noua etapă a vieții de familie!

Apariția bebelușului aduce cu sine multe schimbări și noi responsabilități, așa că vom atinge o gamă largă de tematici la care să găsiți răspunsuri prin expozanții și specialiștii care vor fi prezenți: de la sarcină, naștere, alăptare, sisteme de purtat, alimentația mamei și a bebelușului, îngrijirea bebelușului, până la botez, alegerea creșei și a grădiniței, remodelarea corporală a mamei, dar și echilibrul în viața de cuplu.

Programul include: expoziție, prezentări, ateliere pentru copii, ateliere pentru părinți.

INSCRIERE

Data: duminică, 29 noiembrie. Orele: 10:00 – 14:00. Locația: Hotel Traian, Sala Eminescu. Înscriere: AICI Cost: 9.99 lei (include intrarea la expo, participarea la prezentări și ateliere, asigurarea unui loc de joacă gratuit pentru copii pe toată durata evenimentului, vouchere cadou și cu reduceri de la expozanți și alte surprize). Biletele pot fi achizitionate la parteneri sau direct la sală.

INFO

EVENTIS

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Made by Women, eveniment aflat la prima editie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Judecata Poveștilor” cu magicianul Marian Râlea

Concert vocal-simfonic în cadrul Anului cultural Franța-România

Lansarea la Iași a romanului „Portocalele verzi”

”O seara romaneasca” in Gradina Palas

Scrie un comentariu: