”Primii pasi” – expozitii si ateliere pentru proaspetii parinti

primii pasi-parinti

Sunteti invitati duminica, 29 noiembrie 2015, de la ora 10:00 in Sala Eminescu – Hotel Traian la prima editie a evenimentului ”Primii pasi” – expozitii si ateliere pentru proaspetii parinti. De la sarcină, la naștere, de la alăptare, la alimentația mamei, de la îngrijirea bebelușului, la revenirea la vechile dimensiuni, de la sisteme de purtat, la primii pași… toate acestea sunt parte din noua etapă a vieții de familie!

Apariția bebelușului aduce cu sine multe schimbări și noi responsabilități, așa că vom atinge o gamă largă de tematici la care să găsiți răspunsuri prin expozanții și specialiștii care vor fi prezenți: de la sarcină, naștere, alăptare, sisteme de purtat, alimentația mamei și a bebelușului, îngrijirea bebelușului, până la botez, alegerea creșei și a grădiniței, remodelarea corporală a mamei, dar și echilibrul în viața de cuplu.

Programul include: expoziție, prezentări, ateliere pentru copii, ateliere pentru părinți.

INSCRIERE

Data: duminică, 29 noiembrie. Orele: 10:00 – 14:00. Locația: Hotel Traian, Sala Eminescu. Înscriere: AICI Cost: 9.99 lei (include intrarea la expo, participarea la prezentări și ateliere, asigurarea unui loc de joacă gratuit pentru copii pe toată durata evenimentului, vouchere cadou și cu reduceri de la expozanți și alte surprize). Biletele pot fi achizitionate la parteneri sau direct la sală.

INFO

EVENTIS

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Perioada Postpartum – Provocări Nebănuite | Seminar

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

World of Instagram | Live Sessions

World of TikTok| | LIVE din studioul F64

A început admiterea pentru anul universitar 2020 – 2021 la TUIASI!

Atelierele D.I.C.E. continuă cu o nouă temă: „ Palatul Culturii din Iași – istorie și arhitectură”

Scrie un comentariu: