Primele meciuri de la Euro 2012 vor putea fi urmarite in aer liber. Concert Hara

Iesenii vor putea urmari meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal in aceasta seara, pe ecrane gigant montate in Alexandru, Tatarasi sau in fata Palatului Culturii. Primaria impreuna cu Ursus Breweries organizeaza petreceri in aer liber cu ocazia competitiei, o premiera in Iasi pentru ultimii ani.

Euro 2012 - program

Astfel, in Parcul Voievozilor, pe esplanada Oancea si in fata Palatului Culturii, vor fi amplasate sute de mese, scaune, si va fi adus cate un ecran de dimensiuni mari, 2 m / 3 m, pentru ca microbistii sa poata urmari in aer liber deschiderea evenimentului sportiv. Iesenilor li se pregateste si un concert in fata Palatului Culturii, sambata seara, intre orele 21 si 22, sustinut de trupa Hara.

Microbistii vor putea urmari live atat meciul debutant intre selectionatele Poloniei si Greciei, care se disputa vineri seara, de la ora 19, cat si partida de sambata, de la aceeasi ora, intre Olanda si Danemarca. „Iesenii vor viziona deschiderea Campionatului European de Fotbal in aceste locuri. Primaria se ocupa cu montarea ecranelor, iar Ursus Breweries va aduce cateva sute de mese si scaune pentru fiecare loc si va vinde mici si bere. Ursus Breweries investeste 7.000 de euro pentru aceste evenimente“, a spus Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei.

(G.T.)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: