PRIME Iasi recrutează

Toamna aceasta, PRIME Iasi este pus pe fapte mari. Ca în fiecare Brumărel, ne punem în garderobă albastrul de PRIME, ne încărcăm bateriile cu doza de CRP (creativitate, relatii, profesionalism) si dăm startul recrutărilor.

Pentru ca totul să meargă ca la carte si să nu scăpăm niciun indiciu, l-am angajat pe Sherlock (să mai furăm putină meserie de la el). Ce-i drept, e bun la investigări, dar îl cam bate PR-ul (a tot citit teorie, dar dacă nu practică, nu întelege asa usor), asa că a decis să îsi caute niste studenti interesati de domeniul Comunicării, de Relatii Publice, Publicitate, Marketing si să îi transforme în asistenti (a vrut să spună complici, dar i-am explicat noi că sună dubios).

Bineînteles că e pretentios si vrea să facă o selectie, prin urmare a decis ca miercuri, 9 octombrie, să dea drumul înscrierilor. A pus la cale un întreg sistem, iar primul mecanism este un formular, pe care îl va pune la dispozitie pe site-ul www.primeiasi.ro în seara înscrierilor, dar va trebui să urmăriti si pagina de facebook PRIME Iasi (mai dezvăluie informatii si pe acolo). Atent din fire, s-a gândit că vor fi nelămuriri si si-a pregătit o adresă de e-mail pentru întrebările eventualilor complici: recrutari@primeiasi.ro.

Curiosi cum îl scoatem pe Sherlock din misterul PR-ului? Vă invităm la prezentarea organizatiei, joi, 10 octombrie, ora 20:15 în amfiteatrul II8 (corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”) pentru a afla răspunsul.

Nu uitati sfatul lui Sherlock: dacă vreti să practicati PR-ul si Publicitatea peste posibilitătile oferite de facultate, PRIME Iasi este locul potrivit!

INFO

primeiasi.wordpress.com

www.facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: