PRIME Iasi organizeaza cea de-a treia editie PR OUTLooK

PRIME Iasi organizeaza cea de-a treia editie PR OUTLooK afis IasiCea de-a treia editie de PR OUTLooK ii are ca invitati pe Bruce Kleiner, Seful Biroului de Presa si Cultura din cadrul Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti si Jason Khile – Seful Biroului Roman al Departamentului de Stat din Washington. Cei doi vor vorbi despre “Social Media within the U.S. Embassy”. Aceasta conferinta este organizata de PRIME Iasi in colaborare cu Biblioteca Judeteana “Gheorghe Asachi” prin compartimentul American Corner.

  • 5 martie 2013, ora 15.00

UNDE

Sala de Conferinte a Rectoratului (sala “Ferdinand”), Corpul A, etajul 2, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi

INSCRIERI

Te poti inscrie aici: www.facebook.com/PR.OUTLooK/app

DESPRE

PR OUTLooK este un proiect marca PRIME Iasi, realizat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Gh. Asachi” Iaşi, prin compartimentul American Corner, în colaborare cu Centrul Cultural American al Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti.

  • Invitatul primei ediții care s-a desfășurat sub forma unei videoconferințe, a fost James Grunig – Professor Emeritus al Departmentului de Comunicare al Universității din Maryland, care a publicat peste 250 de articole, cărţi, capitole, lucrări ştiinţifice şi care a primit numeroase premii din partea Societăţii Americane pe Relaţii Publice şi a Institutului de Cercetare în Relaţii Publice.
  • Edița cu numărul 2 l-a avut ca invitat live pe Kenneth Wetzel, şeful biroului de presă de la Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti.

Misiune

PR OUTLooK urmăreşte crearea cadrului de interacțiune dintre studenți și specialiști în domeniul Comunicării si Relațiilor Publice din afara țării.

UPDATE: POZA EVENIMENT

PRIME Iasi organizeaza cea de-a treia editie PR OUTLooK Bruce Kleiner Social Media within the U.S. Embassy Jason Khile

INFO

www.facebook.com/PR.OUTLooK

Eveniment FB: www.facebook.com/events/147271102103118

Organizat de PRIME Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: