PRIME Iasi organizeaza ATELIERE editia a V-a

ateliere prime iasi

PRIME Iasi, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare organizeaza cea de a V-a editie a proiectului ATELIERE ce urmareste crearea unui cadru de întâlnire si simulare a activitatilor specifice domeniului Relatiilor Publice si Publicitatii între studenti si specialisti.

Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 7 aprilie, în intervalul orar 10.00-14.00, timp în care se vor desfasura simultan trei workshop-uri ce sunt sustinute de catre specialisti din domeniul comunicarii. Fiecare din cele trei abordeaza teme diferite, dar strans legate de tema generala a acestei editii, si anume: Comunicare în online.

Asadar daca esti pasionat de domeniul în care studiezi nu pierde ocazia de a învata cum e sa „Fii maestru pentru o zi” si de a afla secretele unei cariere reusite de la speakeri precum: Ines PRODAN (Marketing specialist – freelancer), Ciprian DRON (Owner & Manager la Media Factory) si Bogdan Seuleanu (Marketer la Palas Iasi.

Workshopurile sustinute de acestia sunt: “Foloseste mediul online în favoarea ta. Constuieste-ti brandul personal’’, “Vizibil si invizibil în mediul online: strategie, constructie si rezultate câstigatoare’’ si “Comunicarea online în retail – trend sau eficienta’’.

Ca în fiecare an, studentii de la Comunicare si Relatii Publice, masteranzii de la Marketing si Comunicare în Afaceri,  sau Jurnalism sunt norocosii care se pot bucura de participarea la acest proiect.

INSCRIERE

Taxa de înscriere la ATELIERE este de 15 lei si te poti înscrie completând formularul de pe blogul PRIME Iasi si trimitându-l la adresa ateliere5@yahoo.ro pâna pe 3 aprilie, orele 23. Sau poti sa te înscrii chiar de pe facebook a ATELIERElor, la sectiunea înscrieri.

Limita de locuri pentru fiecare workshop în parte este de 16 persoane, asa ca grabeste-te sa prinzi loc la cel pe care ti-l doresti. În cadrul acestei editii se va organiza o tombola, iar în urma extragerii unul dintre cel înscrisi va participa gratuit la workshopul ales.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME România. PRIME România este afiliata la PRIME – Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

INFO

www.primeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: