Primavara Dermatologica Ieseana, 18-22 aprilie

Primavara dermatologica ieseana

Manifestarea stiintifica Primavara Dermatologica Ieseana (Biblioteca Centrala Universitara Iasi, 18-22 aprilie) este conceput ca o serie de conferinte, workshop-uri si prelegeri, avand ca numitor comun dermatovenerologia si cosmetologia.

Evenimentul se adreseaza dermatologilor, colegilor lor din alte specialitati medicale, farmacistilor, asistentilor medicali si de farmacie. Anul trecut, editia inaugurala a evenimentului a reunit la Iasi peste 461 de cadre medicale din 31 de specialitati, din intreaga tara. Anul acesta, simpozionul national isi propune sa extinda si mai mult viziunea comunitatii medicale asupra patologiei dermatologice de granita.

Peste 50 de lectori de renume, reprezentand centre universitare din tara si de peste hotare vor aduce la Iasi cele mai noi informatii din domeniul dermatologiei. Printre invitatii din strainatate se afla prof. dr. Giovanni Pellacani (Italia), prof. dr. Cassian Sitaru (Germania), dr. Caterina Longo (Italia) si dr. Francesca Larese Filon (Italia).  Manifestarea va incuraja comunicarea dintre discipline. Astfel, programul stiintific va scoate in evidenta relatiile dintre dermatologie, pe de o parte, si alergologie, imunologie, pediatrie, neonatologie, ortopedie, oftalmologie, chirurgie generala, chirurgie plastica, stomatologie, boli infectioase, medicina interna, oncologie, fiziopatologie, anatomie patologica, ginecologie, nutritie, microbiologie, reumatologie, radioterapie, biologie celulara si moleculara, farmacie, pe de alta parte.

“Cand natura invie, cand avem acel sentiment minunat ca putem schimba lumea, in plina primavara, va astept la Iasi! Pentru a doua editie a Primaverii Dermatologice Iesene v-am pregatit, impreuna cu Comitetul de Organizare, un program minunat, cu teme de interes atat pentru dermatologi, cat si pentru colegi din multe alte specialitati la granita cu dermatologia. Haideti sa invatam cat mai multe unii de la altii, sa ne simtim impliniti si utili!” povesteste conf. dr. Daciana Branisteanu despre editia din 2013 a evenimentului.

Evenimentul Primavara Dermatologica Ieseana este organizat alaturi de Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” si Colegiul Medicilor Iasi. Presedintele de onoare al evenimentului este prof. dr. Vasile Astarastoae, rectorul UMF „Gr. T. Popa” Iasi.

INFO SI INSCRIERI

Daniela Rajnoveanu, Coordonator Evenimente

E-mail: daniela.rajnoveanu@houston.ro, evenimente@houston.ro

Tel.: 021-317.09.43,

www.primaderma.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Primavara Dermatologica Ieseana, 18-22 aprilie”

  1. Andreuta says:

    Un site interesant cu articole bune!

Scrie un comentariu: