Primăvara aceasta se poartă… Piazzola la Ateneu!

Miercuri, 8 martie 2017, de la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași vom asculta muzică de calitate în acordurile talentaților membri ai formației Tierra sin Pan.

Tierra sin Pan este alcătuită din profesori de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, precum și din membri ai Orchestrei Operei Naționale Române din Iași.

Fondată în urmă cu mai bine de 8 ani, Tierra sin Pan a avut numeroase colaborări cu dieriți muzicieni valoroși, fapt ce avea să îi aducă de fiecare dată succesul dorit. Concertele, recitalurile, aparițiile în emisiuni de radio și televiziune au plasat ansamblul în rândul formațiilor de muzică de cameră de certă valoare. Argumentul solid al formației Tierra sin Paan este repertoriul deosebit de variat, ceea ce definește capacitatea muzicienilor de a se adapta cu ușurință la noi forme de expresie a limbajelor muzicale specifice tangoului, valsului, muzicii de film, prelucrărilor din uzica jazz. În acest concert, muzicienii aduc un tribut compozitorului argentinian Astor Piazzola, oferind publicului exclusiv lucrări din creația marelui artist.

Revoluționând tangoul, Piazzola este creatorul unui limbaj cu totul unic. Ritmul, armona și melodia se contopesc într-o incredibilă frământare a sentimentelor, generând o muzică profund spirituală, o esență a ființei umane. Componență: Raluca Dobre – vioară, Luminița Ciobanu – violă, Edit Arva – pian, Vlad Titieni – contrabas, Igor Corjan – acodeon, Mihaela Gârlea – voce

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Concert extraordinar HOLOGRAF @ Iasi

Concert PROCONSUL Simfonic

Directia 5 la Iasi: ”In culori”

”Alfabetul nazdravan”, regia Ionuț Gânju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: