Prima zi de școală vine, Captain Ring e lângă tine!

Iulius Mall 01

Se sună de început de an școlar? Atunci, dăm startul distracției! Pregătește-te de școală, cumpărând din magazinele Iulius Mall și ai șansa să câștigi un sejur de vis în America, la studiourile Marvel, precum şi alte 1.700 de premii.

Prima zi de școală vine, Captain Ring e lângă tine! Anul acesta, Iulius Mall îți propune să te pregătești de școală în compania lui Captain Ring, supereroul care va fi lângă elevi să îi salveze de lucrări neanunţate, note mici şi ascultări din lecţia de zi.

În perioada 2 – 18 septembrie 2016, sesiunile de shopping de la Iulius Mall îți oferă șansa de a câștiga o excursie în Statele Unite ale Americii, la studiourile de film Marvel, locul unde prind viaţă supereroii. Marele câştigător va fi tras la sorţi în ultima zi a campaniei, pe 18 septembrie.

La tombola care anunță începutul școlii se pot înscrie toți cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei. În plus, în fiecare zi, primii 100 de cumpăratori vor câștiga premii garantate, precum: căni sau brelocuri cu super eroi Marvel, bilete la film, invitaţii la Starnet – arena gamerilor, vouchere Fan GSM sau la magazinul Sport Vision, power bank-uri sau băuturi răcoritoare.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: