Prima editie ”Inregistrat in Romania” va avea loc la Vama Veche

”Inregistrat in Romania” este un manifest de sustinere si promovare a muzicii romanesti de calitate si implicit a artistilor romani. Pentru ca cea mai buna si eficienta modalitate de a sustine un artist este de a-i oferi scena si…publicul, am creat o serie de evenimente prin care ne dorim sa promovam exclusiv artistii locali. Primul eveniment „Inregistrat in Romania” va avea loc in Goblin – Vama Veche, in traditionalul week-end de 1 Mai.

Nume „grele” ale scenei locale sunt prezente la aceast prim eveniment „Inregistrat in Romania”: Alternosfera, Suie Paparude, C.T.C., Subcarpati, E.M.I.L., ZOB, Vali Umbra, AFO, Infinitu’ aka Sfantu’8, Flou Rege, Chesarion.

PROGRAM

  • Miercuri, 30 Aprilie – punk-rock cu E.M.I.L. si ZOB

E.M.I.L. este  una dintre cele mai iubite formatii din undergroundul romanesc. Punk-rock cu influente ska, reggae, dub, cu 3 albume la activ, „Supradoza de vise” (feat. Butch) este hitul care-i reprezinta cel mai bine si care i-a facut cunoscuti inca de la primul album. Miercuri e un prilej bun de a asculta “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cantec de Dragoste” de la ZOB, dar si compozitii noi, caci trupa lucreaza la un nou album ce va fi lansat in acest an.

  • Joi, 1 Mai –  C.T.C., Vali Umbra, AFO, Infinitu`, Subcarpati, Flou Rege, Chesarion

C.T.C. inseamna  Doc, Deliric si Vlad Dobrescu.  Trupa a pus bazele primului label independent de hip-hop “Facem Records”, prin care si-a scos albumele: Secretul Din Atom (2002),  Dificultati tehnice (2005),  Scapat de sub control (2010),  Inspectia Tehnica Periodica (2011),  Rapcapitulare (2011),  Lucrare de control, Trailer (2013),  În sfarsit (2013).  Vali Umbra, unul dintre membrii Subcarpati, lanseaza albumul Observatorul Baba-Novac, cu Bean MC la butoane. Invitatii serii sunt AFO si Infinitu’ aka Sfantu’8.

  • Vineri, 2 Mai – Suie Paparude, DJ Sauce

Suie Paparude este unul din cele mai relevante proiecte muzicale romanesti pornit din underground. Michi, Dobrica si Bean improspateaza continuu atmosfera noastra sonora cu new-wave-alternativul lor umezit cu bass, sugar, spice and everything nice. “Mutatia” , “Ajutor”, “Scandal” , “Armada verbala”, “Pentru inimi”, “Cea mai buna zi”, “Soundcheck” sau „E suflet in aparat” au incantat generatii de ascultatori si au devenit parte a istoriei muzicii romanesti.

  • Sambata, 3 Mai – Alternosfera

In ultimii ani, scena de rock alternativ din Romania este dominata de o trupa de rock din…Republica Moldova. Alternosfera au  lansat recent doua albume, „Virgula” si „Epizodia”, promovate prin concerte ce au insumat un numar record de spectatori: aproximativ 50.000. In luna februarie trupa a primit Premiul Best Romanian Alternative Rock Band 2013,  pentru ca „muzica nu tine cont de cetatenie sau de nationalitate”. „Orasul 511”, „Wamintirile”, „Flori de Mai”, „Femeia Nordica”, „Visatori cu Plumb in Ochi”, „Epizodia”  sunt numai cateva dintre hiturile bine-cunoscute ale Alternosferei.

Crema de zahar ars a actualitatii din hip-hop, electronica si rock, in primul eveniment „Inregistrat in Romania”.

BILETE

Abonamentele pentru eveniment costa 40 lei si se pot achizitiona de pe site-urile www.iabilet.ro si www.myticket.ro, dar si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, dar si in reteaua de magazine UMAN din: Bucuresti – Baneasa Shopping City si Piata Romana (Str. George Enescu 30), Cluj si Iasi – in Iulius Mall, Timisoara – in UMAN Shop si Brasov – Str. Muresenilor nr. 3.

Bilete se vor putea cumpara si in serile evenimentelor: pentru seara de miercuri, pretul unui bilet este de 10 lei. Joi, vineri si sambata biletele sunt 15 lei/eveniment.

INFO

facebook.com/InregistratInRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: