Prima Dacie electrica sau noul Renault Zoe?

Renault testeaza in Romania o masina camuflata care sunt mari sanse sa fie versiunea de serie a lui Renault ZOE, masina electrica ieftina Renault sau chiar Dacia.

Cea mai ieftina masina electrica Renault, adica Renault ZOE, a ajuns deja in Romania, unde este testata intensiv in conditiile drumurilor de la noi, dar, mai ales, in conditii de iarna. ProMotor a reusit sa surprinda cu putin timp in urma o masina camuflata, care seamana izbitor de mult cu conceptul Renault ZOE expus de francezi la Salonul Auto Paris 2010. Gabaritul este acelasi, forma farurilor, care se poate observa in ciuda camuflajului, este si ea foarte asemanatoare, lucru valabil si pentru forma stopurilor romboidale.

Dacia electrica sau Renault Zoe?

Foto: ProMotor / Articolul complet si mai multe fotografii pe ProMotor.ro

Se mai remarca muchia proeminenta de pe portiera spate, care porneste de la manerul usii fata, iar manerul usii spate este disimulat in montant. Din fotografii se mai poate observa ca nu e vizibila nici un fel de evacuare sau toba de esapament, iar grila de mici dimensiuni din partea frontala este un semn ca sub capota nu se afla un motor termic, deci nu e nevoie neaparat de o foarte buna aerisire. (Mediafax)

Articolul complet si fotografii: ProMotor.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: