Prima carte despre conceptul de brand de doctor, lansata la Iasi

Prima carte despre conceptul de brand de doctor, lansata la Iasi coperta carte cine esti tu, doctoreVolumul “Cine esti tu, doctore?”, semnat de dr. Nicolae-Iordache Iordache si Olivian Breda va fi prezentat publicului iesean marti, 26 februarie 2013, de la ora 16.00, in sala Chopin de la Palas.

Prima carte din Romania despre construirea brandului personal in medicina va fi lansata marti la Iasi. „Cine esti tu, doctore?”, volum semnat de dr. Nicolae-Iordache Iordache si Olivian Breda, exploreaza conceptul original de brand de doctor. Astfel, cartea propune solutii moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiti in sfera de business, dar care trebuie sa se adapteze unui mediu profesional din ce in ce mai competitiv.

Evenimentul de pe 26 februarie, din sala Chopin de la Palas, se va desfasura de la ora 16 si include in program sesiune de autografe, networking si discutii cu invitatii.

„Prin intermediul cartii „Cine esti tu, doctore?” dorim sa-i identificam pe acei  medici progresisti care doresc sa isi construiasca prin forte proprii o cariera si o reputatie solida. Vrem ca ei sa inteleaga de ce ii apreciem si cum ar putea face mai mult bine in comunitatile in care activeaza, iar apoi sa ii incurajam sa ii <infecteze> si pe cei din jurul lor cu entuziasm, incredere, pricepere si onoare. Acesti medici vor fi ambasadorii a ceea ce noi am numit <revolutia halatelor albe>, o miscare silentioasa, dar care ar produce cea mai semnificativa schimbare in sistemul medical romanesc din ultimii 25 de ani” a declarat autorul, dr. Nicolae-Iordache Iordache.

La manifestarea de lansare vor participa numeroase personalitati ale vietii medicale iesene, reprezentanti ai industriei farmaceutice si ai autoritatilor locale.

Cartea a primit deja feedback pozitiv din partea unor specialisti ieseni, printre care Vladimir Poroch, manager al Spitalului Clinic de Urgente „SF. Ioan”, Richard Constantinecu, asistent universitar la UMF si Daciana Branisteanu, medic dermatolog. Acestia au apreciat stilul clar, explicit si subiectul – strain multor medici.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro; autor: Liliana Ginju

INFO

www.cetd.ro

www.facebook.com/cetd.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: