Prima cafenea Zvon Cafe s-a deschis la Iulius Mall

De curând, amatorii de relaxare în compania unei cafele aromate au la dispozitie un nou local în Iulius Mall Iasi. Situată la etajul 1, Zvon Café îsi întâmpină clientii într-un ambient deosebit, relaxant si elegant.

Zvon Café, noua destinatie de petrecere a timpului liber din îndrăgitul mall, oferă produse de cea mai bună calitate si un meniu diversificat. Iesenii si nu numai se vor putea delecta cu o cafea cu gust intens, marcă proprie, precum si cu numeroase preparate si cocktailuri. Zvon Café se distinge prin retetele originale si prin grija acordată alegerii ingredientelor, astfel încât să depăseacă si cele mai exigente asteptări ale clientilor.

Cafeneaua deschisă în Iulius Mall propune si elemente de noutate în conceptul Zvon Café, fiind prima locatie la nivel national în care se va servi în sistem „take away” si de unde clientii vor putea cumpăra cafea proaspăt prăjită sau produse pentru acasă.  De asemenea, la Zvon Café este amenajat un IT-Corner, dotat cu tablete si încărcătoare wireless, pentru ca savoarea cafelei sau a ceaiului să fie împărtăsită si cu prietenii din mediul online.

Zvon Café este unul dintre lanturile de cafenele cu traditie în România, având o experientă de peste 12 ani. Iasul se adaugă pe harta cafenelelor Zvon, după orasele Bucuresti, Brăila, Focsani, Bacău, Craiova si Drobeta Turnu-Severin.

INFO

www.zvoncafe.com

www.iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: