Prietenii Cafenelei, Cross Medio!

Trăiește experiența muzicii Live cu un mix perfect între Pop și Rock alături de Tudor Pletea (voce), Ștefan Aftene (tobe), Codrin Vieriu (Bass), Raul Tonegaru (clape) și Iulian Croitoru (chitară). Cross Medio înseamnă 8 ani de experiență pe scenă, sute de evenimente WOW și mii de emoții trăite alături de public.

Joi, 24 Septembrie, începând cu orele 19:30, vă așteptăm chiar pe terasă la Cafenea, acolo unde Cross Medio vă vor ține companie în timp ce voi vă bucurați de cină alături de cei dragi.

Așa cum v-au obișnuit, meniul artistic este format din 3 părți, a câte 45 de minute fiecare:
STARTER: exact ca un aperitiv, vom începe cu ceva mai light…cu muzică destinată să relaxeze și să delecteze. MAIN: în a doua parte a programului vom intensifica notele și vom adăuga serii un plus de dinamism!  Ultima parte a meniului artistic este SWEETS, care este menită să energizeze și să binedispună. Noi îți recomandăm să încerci toate cele 3 feluri din meniul artistic, însă tu decizi care ți se potrivește!

Mood by Dj Dream

ACCES

Suport Eveniment: 30 lei cu vizibilitate la scenă; 20 lei celelalte zone. Daca vremea nu va fi buna, evenimentul va fi reprogramat pe săptămâna următoare. Rezervări la numărul de telefon: (0743) 663 903. Locurile sunt limitate!

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Piata Unirii 6, Iasi

www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: