Expozitia de fotografie “Oameni ai Iasului”, a artistului Adrian Serghie

AltIasi si librariile Carturesti va invita pe 7 aprilie 2012 la prezentarea primei expozitii de fotografie din seria Oameni ai Iasului a artistului Adrian Serghie. La vernisaj vor participa si subiectii fotografiilor: Aurica Ichim, Dumitru Grumazescu, Olga Rusu, Ioan Agapi, Dorian Geba, care vor depana amintiri legate de orasul nostru.

“Pentru mine, impresiile urbane contin doua coordonate: oamenii si arhitectura. Astazi am ales sa prezint iubitorilor de fotografie chipuri care fac Iasul mai frumos, mai bun, personaje care inspira, despre care stim ca exista, la locurile lor de munca, contribuind la viata comunitatii.” (Adrian Serghie)

Deja la a patra expozitie personala de fotografie, Adrian Serghie este masterand al Universitatii de Arte George Enescu din Iasi, sectia Grafica publicitara, participant si castigator la numeroase concursuri, a prezentat lucrari in valoroase expozitii de grup sau personale.

Prin proiectele sale recente, Atunci, acum (expozitie individuala, Iasi – Grand Hotel Traian), Noaptea alba a strazii Lapusneanu (proiectie de fotografii), IS-12-BCU (expozitie individuala), Iasi (fotografii vechi) (fondator si administrator pagina Facebook), artistul isi dovedeste sincera si iremediabila pasiune pentru ceea ce reprezinta orasul Iasi.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: