Preturi cu pana la 70% mai mici la Iulius Mall

În prima lună a anului 2017, Iulius Mall Iași îi întâmpină pe toți cei care iubesc să facă cumpărături cu vești bune. Magazinele au dat startul reducerilor de iarnă, iar clienții care doresc să-şi înnoiască garderoba, să-şi completeze colecţiile de accesorii, să îşi facă un cadou parfumat sau să îşi îmbogăţească căminul cu decorațiuni se pot bucura de promoții de până la 70%.

Pregătiți de shopping? La Iulius Mall Iași au început reducerile de sezon, iar în vitrinele magazinelor sunt afișate oferte de nerefuzat. Piesele vestimentare au acum discounturi de până la 70% la Koton, Terranova, Casual Style, Eponge, Valerio Studio și One Star Fashion, în timp ce Kenvelo a pregătit promoții de până la 60%. Ținute în tendințe, la jumătate de preț, sunt la Zara, H&M, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Bigotti, Nichi Cristina Nichita, Bulgarini, Ina Design, Irina Schrotter, BSB, Motor, Junker, Keops, Rocco și Mari-K. Oferte sunt și pentru copii, care se pot bucura de reduceri de până la 70%, la Dinoland. Clienții care preferă sportul sunt întâmpinați la SportVision cu discounturi de până la 50%, iar Adidas are prețuri mai mici cu până la 30%.

Promoţiile de iarnă continuă cu magazinele de încălţăminte din Iulius Mall Iași: Il Passo, La Scarpa, In Tempo și Melania Scarpe – până la 50%, iar La Bacca – până la 30%.

Amatorii de parfumuri şi cosmetice au de ales dintr-o diversitate de produse la preţuri ispititoare. Marionnaud are reduceri de până la 40%, iar la serviciile Nail Bar Art se acordă un discount de 30% pentru manichiură clasică. Cei care doresc să se înnoiască cu bijuterii și accesorii la ofertă sunt așteptați la Sabrini, Meli Melo și Bijoux, unde vor găsi prețuri înjumătățite.

Clienții în căutarea unor decorațiuni pentru a face căminul mai primitor găsesc oferte de până la 70% la Sophia Outlet și Color, iar la Arkka, articolele sunt la jumătate de preț. Melomanii sunt așteptați la Cutia Muzicală cu promoții de până la 50%, în timp ce iubitorii de lectură pot cumpăra cărți Litera cu până la 20% mai ieftine. Și electronicele și electrocasnicele Altex sunt la promoții avantajoase.

Iulius Mall îi invită pe ieșeni să se bucure din plin de sezonul ofertelor de iarnă, magazinele fiind pregătite să înceapă noul an cu preţuri fabuloase! Lista completă a reducerilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Programul de Paste la Palas si Iulius Mall

Fashion Guru Wanted, la Iulius Mall Iași!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: