President for a day: concurs de eseuri în limba engleză

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner întreabă elevii de liceu ce ar face dacă ar deveni președintele țării pentru o zi.

Este aproape imposibil în zilele noastre să întâlnești un român care să nu îi considere vinovați pentru problemele cu care se confruntă zi de zi pe cei de la conducerea țării. Principala noastră dorință este ca lucrurile să se schimbe și cu toții considerăm că dacă am avea ocazia, am schimba situația în bine, am veni cu idei, am găsi soluții.

Organizatorii s-au gandit sa-i întrebe pe liceenii ieșeni ce s-ar întâmpla în România dacă, pentru 24 de ore, ar fi în puterea lor să schimbe ceva. Dacă ești elev de liceu și crezi că te-ai descurca de minune în calitate de președinte al României, participă la concursul President for a day și împărtășește primele schimbări în bine pe care le-ai aduce. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un scurt eseu în limba engleză în care să povestești ce ai face tu dacă ai fi pentru o zi președinte. American Corner îi va premia pe cei mai inspirați și creativi trei aspiranți la fotoliul de președinte pentru o zi.

Lucrările trebuie trimise pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com până pe 20 noiembrie 2019. Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0751769118, pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartimentul American Corner (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10).

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mailiasiamericancorner@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FBwww.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: