President for a day: concurs de eseuri în limba engleză

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner întreabă elevii de liceu ce ar face dacă ar deveni președintele țării pentru o zi.

Este aproape imposibil în zilele noastre să întâlnești un român care să nu îi considere vinovați pentru problemele cu care se confruntă zi de zi pe cei de la conducerea țării. Principala noastră dorință este ca lucrurile să se schimbe și cu toții considerăm că dacă am avea ocazia, am schimba situația în bine, am veni cu idei, am găsi soluții.

Organizatorii s-au gandit sa-i întrebe pe liceenii ieșeni ce s-ar întâmpla în România dacă, pentru 24 de ore, ar fi în puterea lor să schimbe ceva. Dacă ești elev de liceu și crezi că te-ai descurca de minune în calitate de președinte al României, participă la concursul President for a day și împărtășește primele schimbări în bine pe care le-ai aduce. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un scurt eseu în limba engleză în care să povestești ce ai face tu dacă ai fi pentru o zi președinte. American Corner îi va premia pe cei mai inspirați și creativi trei aspiranți la fotoliul de președinte pentru o zi.

Lucrările trebuie trimise pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com până pe 20 noiembrie 2019. Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0751769118, pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartimentul American Corner (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10).

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mailiasiamericancorner@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FBwww.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

Gabriel Klimowicz – Străinul din Țara Marelui Nimic lansare de carte în prezența autorului

February’sMoonstruck – Concurs de felicitări și scrisori de dragoste în limba engleză

π (Pi) Day – atelier educativ interdisciplinar pentru copii

„Cămara lui Păstorel”, Ediția a V-a – Istoria unei rețete

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: