Preselecțiile Vocea României Junior și Vocea României au loc weekend-ul acesta la Iași!

vocea-romaniei-iasi

După ce Brașovul și Timișoara au demonstrat că doar vocea conteză, a venit rândul Iașului să arate că moldovenii pot impresiona prin cântec. Toți locuitorii din Iași, dar și din localitățile învecinate, sunt așteptați la preselecțiile Vocea României Junior și Vocea României din acest weekend, să arate că au calități vocale incredibile, că sunt dezinvolți, că merită să urce pe scenă și să fie văzuți de întreaga țară.

Sâmbătă, 19 martie, începând cu ora 09:00, copiii între 7 și 14 ani sunt invitați la preselecțiile Vocea României Junior, care vor avea loc la hotel Unirea! Duminică, 20 martie, tot de la ora 09:00, la hotel Unirea, tinerii și adulții sunt invitați să-și facă vocile auzite în cadrul preselecțiilor Vocea României!

Arată-le tuturor că doar vocea contează, înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro și vino la audiții, impresionează și fii cel care ajunge pe scena vocilor și întoarce scaunele tuturor antrenorilor!

Toți cei care se exprimă cel mai bine prin muzică, cântă cu bucurie și pasiune, își doresc să uimească și să fie cunoscuți, sunt așteptați weekend-ul acesta la hotelul Unirea din Iași, la preselecțiile pentru noua emisiune Vocea României Junior și pentru cel de-al șaselea sezon al celei mai bune competiții a vocilor, Vocea României!

INFO

vocearomaniei.protv.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: