Preselectiile pentru noul sezon MasterChef ajung la Iasi!

După o finală “gustată” de peste 1,7 milioane de telespectatori, caravana MasterChef a început căutarile pentru noul super star în gastronomie. MasterChef, super show-ul culinar de la ProTV, a dat startul caravanei pentru al 5-lea sezon săptămâna trecută, la Cluj-Napoca, şi continuă în acest sfârşit de săptămână la Iaşi.

În cadrul probelor preliminare, participanţii sunt invitaţi sâmbătă, 14 iunie 2014, de la ora 10:00, la Hotel Unirea din Iaşi cu propriile preparate deja pregătite, pentru a dovedi că merită să poarte celebrul şorţ MasterChef.

Dupa Cluj-Napoca si Iaşi, caravana MasterChef va ajunge  pe 21 iunie la Timişoara si pe 5 si 6 iulie la Bucuresti. Aspirantii la titlul de MasterChef sunt invitati sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro.

MasterChef a dedicat patru sezoane românilor pasionaţi de gătit şi unul vedetelor, care s-au luptat pentru marele titlu în ediţia specială “MasterChef. Proba Celebrităţii”. Inca de la prima editie, MasterChef – cea mai intensă competiţie culinară, a fost lider de audienţă pe segmentul său.

In prezent, titlul de MasterChef al Romaniei se afla la Georgeta Zamfir- Jesica, concurenta care a castigat trofeul mult ravnit si marele premiu in valoare de 50,000 Euro al celui  de-al 4-lea sezon.

INFO

masterchef.protv.ro

facebook.com/MasterchefProTV

masterchefromania.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: