Preselectii Vocea Romaniei: Vino pe 15 iunie si arata-ne ca DOAR VOCEA CONTEAZA!

Caravana “Vocea României” va ajunge în acest sfârsit de săptămână la Iaşi! Aspiranţii dornici să-şi pună în valoare talentul sunt aşteptaţi duminică, 15 iunie, de la ora 10:00, la Hotel Unirea. Startul caravanei s-a dat weekendul trecut la Cluj-Napoca unde concurenţii au avut ocazia să demonstreze ca DOAR VOCEA CONTEAZĂ, iar acum este rândul ieşenilor să iasă în faţa în adevărata competiţie a vocilor.

Primele trei sezoane “Vocea Romaniei” au ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, iar în această toamnă Loredana, Marius Moga, Smiley şi Pavel Bartoş vor continua aventura pentru găsirea celei mai bune voci din România, numai la ProTV.

Inscrierile pentru editia a patra “Vocea României” continuă pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi weekendul acesta, pe 15 iunie, în Iasi, cât şi la Timişoara pe 22 iunie, in Bucureşti pe 28 şi 29 iunie şi Constanţa pe 13 iulie.

Vocea României a obtinut rezultate record de audientă la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare (8,5 rating si 26% share în anul 2011, 12 rating si 26,4% share în 2012 si 13,2 rating și 30,5% share în 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani).

The Voice este un format international cu o popularitate imensă, care a câstigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

INFO

vocearomaniei.protv.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: