Preselectie pentru Tabara de Film

TABARA DE FILM pentru copii (6-17 ani) va invita la preselectia de la Iasi, 9-10 iunie 2012, la sediul Radio Romania Iasi, Str. Lascar Catargi, nr. 44.

In tabara de film, copiii vor participa la cursuri de actorie, de dictie, de miscare scenica, introducere in arta teatrului urmate de o perioada de doua saptamani in care vor pune in practica ceea ce au invatat. Scopul final al proiectului este turnarea unui film.

O echipa de 30 de oameni, profesionisti in departamentele de productie cinematografica, ii va invata pe copii secretele ce se ascund in spatele realizarii unui film. Copiii vor participa la filmari atat in calitate de protagonisti, cat si in calitate de “ucenici” in arta cinematografica.

Pe langa cursuri si filmari copiii vor lua lectii de coregrafie, canto si diverse activitati recreative pline distractie si buna dispozitie!

Tabara de film este un program ce se adreseaza in principal tinerilor pasionatide  cinematografie, oferind acestora sansa de a-si testa propriile limite, de a-si descoperi noi pasiuni conexe sau de a-si fructifica talentul.

Tabara de film presupune patru etape. Prima etapa este cea de preselectie care se va realiza in perioada 3 – 24 iunie in patru orase din tara – Craiova, Iasi, Cluj, Bucuresti, urmata fiind de etapa de pregatire care va avea loc intre 10 – 20 Iulie în Bucuresti si/sau în cele 4 orase unde s-a desfasurat preselectia.  Acestea vor fi urmate de etapa de filmare si cea de promovare.

Programul complet il gasiti aici

Proiectul Tabara de Film este realizat in parteneriat media cu Radio Romania.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: