Preselectie pentru Tabara de Film la Iasi

Aflat deja la cea de-a 4-a editie, proiectul Tabara de Film isi propune ca, printr-o caravana in principalele orase, sa descopere si sa selecteze copii si tineri cu talente deosebite.

Preselectia presupune 3 probe: proba de dictie (se va regasi in discutiile libere purtate cu juriul), proba de improvizatii pe teme date (trebuie sa dezvoltati o poveste pornind de la cateva cuvinte cheie date de juriu) si proba de talent (la alegere dans, muzica, actorie).

Sute de copii au participat pana acum, la preselectiile organizate in sase orase din Romania. In „Tabara de film” (9-18 ani) exista doar limita de varsta,restul tine doar de talentul si dorinta de afirmare a concurentilor pentru a-si indeplini visul.

Preselectiile pentru Tabara de Film vor avea loc in fiecare sambata si duminica pana pe 30 martie. Pana acum preselectiile au avut loc in orasele: Cluj-Napoca, Oradea, Pitesti, Craiova, Arad si Timisoara,iar in continuare va invitam la preselectii in urmatoarele orase:

  • Targu-Mures, 22 martie, sediul Radio Romania, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 109, intre orele 10:00-18:00
  • Iasi, 23 martie, Palatul Copiilor, Bd. Carol I ,  Nr. 2, intre orele 10:00-18:00
  • Constanta, 29 martie, Palatul Copiilor, Str. Soveja, Nr 17, intre orele 10:00– 18:00
  • Bucuresti, 30 martie, Palatul National al Copiilor, Bd. Tineretului, Nr. 8-10, sector 4, intre orele 10:00-18:00.

Tabara de FILM se va desfasura in perioada 15 iulie – 15 august 2014si vor participa copiii selectati si o echipa de profesionisti in domeniu. Copiii vor participa la cursuri de: actorie, dictie, miscare scenica, introducere in arta teatrului. Pe langa cursuri si filmari copiii vor lua lectii de coregrafie, canto si diverse activitati recreative pline de distractie si buna dispozitie!

In cadrul Taberei de Film desfasurate anul trecut, copiii au realizat filmul “Revederea” – un musical cu Maia Morgenstein, Aliona Moon, Wilmark si Tudorel Filimon. Filmul va rula in cinematografele din Romania si Republica Moldova si ulterior va fi difuzat pe postul public TVR1.

Echipa de productie a filmului va fi formata din: Rom Film Support (Asociatia pentru spijinirea si promovarea filmului romanesc) – producator;TVR1 si Radio Romania (prin Radio Romania Regional si Radio Actualitati) – coproducator. Proiectul Tabara de Film este realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si spijinit de Scoala de soferi TEO.

Participarea la preselectii este GRATUITA.

INFO

www.tabaradefilm.ro

facebook.com/tabaradefilm

office@tabaradefilm.ro

TEL: 0755 132 278 / 0751 220 130

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: