Preselectia X Factor de la Iasi / Palas Iasi, 27 iunie

Preselectia locala pentru sezonul 2 al show-ului X Factor va avea loc  miercuri, 27 iunie 2012, la Palas Iasi, cu incepere de la ora 08.00.

Preselectii X Factor Iasi

Preselectia va avea loc la Palas Iasi, cu incepere de la ora 8.00.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Show-ul revine cu un nou sezon in aceasta toamna la Antena 1.

Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului. Odata trecuti de aceasta etapa , concurentii intra in tabara de pregatire, unde, dupa trei zile in forta de pregatire si teste raman cei mai buni 24. Acestia sunt impartiti apoi pe categorii si intra, prin tragere la sorti, sub indrumarea unui jurat-membru.

In etapa urmatoare, vizita la casele juratilor, sunt alesi finalistii. Acestia vor demonstra ca au factorul X sau, altfel spus, curaj, emotie, pasiune, voce, carisma, entuziasm, originalitate, prezenta scenica, pe parcursul galelor live la finalul carora publicul va alege marele castigator.

In Romania, X Factor nu a fost doar o desfasurare incredibila de forte, ci si show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din tara noastra: 200.000 de euro. Castigatorul primului sezon este Andrei Leonte. In mai putin de o jumatate de an, Andrei Leonte a scos doua melodii si a sustinut nenumarate concerte in toata tara.

Juriul

Cel mai dur juriu se pregateste sa asculte cele mai bune voci, la X Factor. Dan Bittman, Delia Matache si Cheloo au o misiune dificila. Sa-l aleaga pe cel mai bun concurent dintre cei mai buni. Mai e putin pana la mare competitie iar auditiile sunt in toi.

Caravana X Factor a pornit in cautarea romanului care poate arata unei tari intregi ca are voce, carisma, stie sa faca show si sa transmita emotie. Cei trei jurati sunt cei care in toamna vor alege factorul x.

“O sa incerc sa scot lucrurile frumoase, bune, lucrurile pe care nici ei nu le cunosc despre ei insisi. Si cred in factorul x din interiorul fiecaruia”, a declarat Dan Bittman.

Si Delia are asteptari mari de concurenti: “Sa aiba stralucire, sa fie curajosi, sa iubeasca scena si scena sa ii iubeasca pe ei”.

Insa, de departe, cel mai exigent este Cheloo, care asteapta de la castigator sa fie “cel mai bun”: “Trebuie sa cante bine, in primul rand. Trebuie sa le aiba pe toate, cel care va castiga, chiar trebuie sa fie bun”.

Mega show-ul care va incepe in curand la Antena 1 ii va schimba viata marelui castigator. Pe langa faima, acesta va primi si o suma fabuloasa: 200.000 de euro!

Razvan si Dani va asteapta la preselectie, miercuri, 27 iunie 2012 la  Palas Iasi  iar de acolo caravana se opreste in Bucuresti.

INSCRIERI

Pentru a te inscrie la preselectia pentru Iasi CLICK AICI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Preselectia X Factor de la Iasi / Palas Iasi, 27 iunie”

  1. Buta Luiza Maria says:

    M-ar interesa sa particip si eu la preselectii.

Scrie un comentariu: