Premiul I obtinut in Georgia de vocea de aur a Iasului, Diana Waszkiewicz Filioreanu

Diana-W

La doar 9 ani, ieseanca Diana Waszkiewicz Filioreanu are deja un palmares impresionant in competitii de muzica nationale si internationale. Recent, Diana Waszkiewicz-Filioreanu a revenit in tara din Georgia unde a castigat locul I la Festivalul International al Artelor Tetri Tolia ( Pescarusul Alb) si aprecierea unanima a juriului international care i-a acordat numeroase note de 10.

La Festivalul International Tetri Tolia au participat  sute de copii si tineri din 11 tari ale lumii iar Diana Waszkiewicz Filioreanu a reprezentat cu cinste Iasiul si Romania ( fiind unicul concurent din tara noastra) si a cucerit inimile publicului georgian care au rasplatit-o cu numeroase aplauze si urale in cele doua etape de concurs si la Gala de Premiere.

Pe langa premiul I obtinut de ieseanca noastra in concurs, presedinta juriului, doamna Zenovia Ilisei i-a acordat Diploma de Merit din partea WAFA International ( Asociatia Mondiala a Organizatorilor de Festivaluri) pentru vocea sa deosebita si  modul in care s-a prezentat in festival.

Festivalul International Tetri Tolia - imagine de la festivitatea de premiere

Festivalul International Tetri Tolia – imagine de la festivitatea de premiere

Premiul obtinut in Georgia vine sa completeze rezultatele extraodinare obtinute de Diana Waszkiewicz-Filioreanu in aceasta toamna: Trofeul categoriei de varsta 9-10 ani la Festivalul International The Golden Monkey Bucuresti si Premiul I la Festivalul National  Neghinita Bacau.

Eleva in clasa a III-a la Colegiul “Costache Negruzzi”, Diana Waszkiewicz se pregateste  in cadrul Palatului Copiilor din  Iasi de la varsta de 5 ani fiind membra a Cercului de Muzica Vocal –Instrumentala coordonata de Prof. Cristina Cozma.

Anul 2015 se anunta deja bogat in competitii internationale  pentru mica noastra solista fiind invitata de organizatori se participe gratuit la festivaluri internationale de muzica pentru copii si tineret in Malta, Ucraina si Turcia.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Premiul I obtinut in Georgia de vocea de aur a Iasului, Diana Waszkiewicz Filioreanu”

  1. maria says:

    Bravo! Bravo!
    Felicitari si mult succes pe mai departe!

Scrie un comentariu: