Premiu special pentru elevii de la Colegiul Național ”Garabet Ibrăileanu”, Iași

ibraileanu premiu 1

Vineri, 27 noiembrie 2015, s-a desfășurat la Teatrul Municipal din Baia Mare a V-a ediție a  Festivalului Regional de Teatru intitulat ”Teatrul – un joc al ideilor”. La această ediție au fost selectate în finală cele mai bune 5 trupe de teatru ale elevilor care nu au afiliații cu circuitul profesional. 

Trupa de teatru a elevilor Colegiului Național ”Garabet Ibrăileanu”, constituită în cadrul proiectului Erasmus+ ”Forum Theatre – a Learning Instrument for Education” a participat în finala festivalului cu o piesă de teatru forum inspirată de problemele adolescenților, relația cu familia și alegerea carierei. Interpretarea artistică și scenariul original al celor 5 elevi din trupă a impresionat juriul festivalului care a acordat trupei de teatru premiul special.

Suntem bucuroși că am reușit să transmitem prin intermediul teatrului forum un mesaj legat de faptul că orice problemă are o soluție care se află la îndemâna noastră, că e  important este să comunici, să te faci auzit și să ceri ajutorul la nevoie” a menționat prof. Oana Vulpe, coordonatorul proiectului Erasmus+.

INFO

Colegiul Național ”Garabet Ibrăileanu”

cngi.is.edu.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: