Premiu special pentru elevii de la Colegiul Național ”Garabet Ibrăileanu”, Iași

ibraileanu premiu 1

Vineri, 27 noiembrie 2015, s-a desfășurat la Teatrul Municipal din Baia Mare a V-a ediție a  Festivalului Regional de Teatru intitulat ”Teatrul – un joc al ideilor”. La această ediție au fost selectate în finală cele mai bune 5 trupe de teatru ale elevilor care nu au afiliații cu circuitul profesional. 

Trupa de teatru a elevilor Colegiului Național ”Garabet Ibrăileanu”, constituită în cadrul proiectului Erasmus+ ”Forum Theatre – a Learning Instrument for Education” a participat în finala festivalului cu o piesă de teatru forum inspirată de problemele adolescenților, relația cu familia și alegerea carierei. Interpretarea artistică și scenariul original al celor 5 elevi din trupă a impresionat juriul festivalului care a acordat trupei de teatru premiul special.

Suntem bucuroși că am reușit să transmitem prin intermediul teatrului forum un mesaj legat de faptul că orice problemă are o soluție care se află la îndemâna noastră, că e  important este să comunici, să te faci auzit și să ceri ajutorul la nevoie” a menționat prof. Oana Vulpe, coordonatorul proiectului Erasmus+.

INFO

Colegiul Național ”Garabet Ibrăileanu”

cngi.is.edu.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: