Premii de un milion de dolari la turneul The Bucharest Major

The Bucharest Major, organizat de PGL și Imba TV pe 9-11 martie la Sala Polivalentă, va oferi unul dintre cele mai mari premii din istoria evenimentelor sportive din România: un milion de dolari.

Turneele de calificare pentru The Bucharest Major s-au încheiat și ne-au oferit lista completă de echipe participante la cea mai mare competiție Dota 2 a primăverii 2018. Acestea se vor înfrunta pentru premii totale de un milion USD și pentru 1500 puncte de calificare la The International 2018.

Zece dintre formațiile care vor urca pe scena Sălii Polivalente au primit invitații directe, iar restul au fost desemnate prin califcări online.

În fruntea listei echipelor invitate se află nume sonore precum Team Liquid (câștigătoarea turneului The International 2017 cu premii totale de 21 milioane USD), Team Secret (un brand renumit pe scena Dota 2, care în momentul de față conduce clasamentul punctelor de calificare) și Mineski (câștigătoarea turneului PGL Open Bucharest din octombrie 2017).

Tot invitate au fost și echipele Evil Geniuses, Newbee (cea mai bună echipă chineză a momentului), Complexity, Vici Gaming, LFY, Virtus Pro (“campionii” Rusiei) și Natus Vincere (câștigătoarea primului turneu The International).

În cele din urmă, calificările regionale au desemnat următoarele reprezentante:

  • China – VG.J Thunder (echipa fondată de baschetbalistul Jeremy Lin)
  • Europa – OG (formație cu patru majoruri câștigate la activ)
  • CIS: Vega Squadron
  • America de Sud – PaiN Gaming
  • America de Nord – Optic Gaming
  • Asia de Sud Est – TNC

The Bucharest Major va include o etapă de grupe de patru zile urmând ca pe 9-11 martie acțiunea să se desfășoare pe scena Sălii Polivalente. Dincolo de faptul că vor avea ocazia să scandeze pentru echipele preferate din tribune, fanii de la fața locului se vor putea înscrie la sesiuni de autografe pentru a-și cunoaște eroii.

BILETE

Biletele pentru The Bucharest Major s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de pe bilete.ro.

Telekom Romania și HyperX sunt partenerii oficiali ai PGL Major Bucharest. Urmărește paginile de social media ale PGL pentru vești legate de bilete, echipe invitate, sesiuni de autografe și toate celelalte surprize care urmează a fi anunțate.

INFO

PGL Major Bucharest

 http://thebucharestmajor.com

 www.facebook.com/pgl

www.youtube.com/c/pglesports

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: