Premii de rasfat, la inceput de martie, in Palas Mall

Primele zile de primăvară sunt dedicate femeii, în ansamblul Palas. Pentru a le sărbători pe doamne și domnișoare, îndrăgita destinație de cumpărături și relaxare a pregătit premii în ton cu marile lor pasiuni: bijuterii cu diamante, pantofi la modă, sesiuni de răsfăț și sute de alte cadouri.

În acest an, ansamblul Palas sărbătorește femeia timp de opt zile. „Poartă Primăvara” este îndemnul campaniei special dedicată doamnelor și domnișoarelor, care se va desfășura în perioada 1 – 8 martie 2017. Clienții care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombola cu surprize adorate de femei, la centrul de premiere special amenajat în proximitatea magazinului Guess.

În fiecare zi din perioada de desfășurare a campaniei, prin tragere la sorți, se va oferi un colier cu diamante Teilor, care va scoate în evidență rafinamentul feminin și la care visează orice pasionată de stil. Tot zilnic, în urma extragerilor, va fi acordat și premiul fashion, constând într-o pereche de pantofi Il Passo, pentru un plus de personalitate oferit ținutelor în tendințe. Pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii, vor fi acordate două premii suplimentare, tot prin tragere la sorți, alte două cliente fiind premiate cu un colier cu diamante Teilor, respectiv o pereche de pantofi Il Passo.

În plus, zilnic, primii 207 participanți vor fi răsplătiți cu premii instant, pe care le vor descoperi alegând unul dintre simbolurile primăverii expuse la centrul de premiere: sesiuni de înfrumusețare, vouchere de cumpărături, meniuri delicioase, invitații la cafea și produse cosmetice.

Tot la capitolul surprize de primăvară, ansamblul Palas le invită pe femei și nu numai să se fotografieze în photo corner-ul tematic, amenajat în zona Guess. Miercuri, 1 martie și 8 martie, în intervalul orar 15.00 – 19.30, sau sâmbătă și duminică, 4 – 5 martie, între orele 12.00 și 19.00, la Photobooth-ul Primăverii vor fi prezenți profesioniștii ProImage, doritorii primind fotografiile pe loc. Toate instantaneele vor fi disponibile și pe pagina de Facebook Palas Mall.

In acest sezon, la Palas se „Poartă Primăvara”.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Surprize pentru gurmanzi! Palas face cinste cu o masă în cel mai mare foodcourt din Moldova

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

UNIVERSITARIADA 2020

Gala team ADventure, Ediția a XIII-a

Festivalul national de dans ”IaSi Danseaza” | ONLINE

Ultima fotografie a lui Nicolae Grigorescu va fi scoasă la licitație

Scrie un comentariu: