Spectacolul de teatru “Vis cu statui”

afis Vis cu statui

VIS CU STATUI, scenariu teatral de Ovidiu Lazar dupa piesa lui Carlos Fuentes

REPREZENTATII

Vineri, 30 noiembrie, ora 18.00 – Sala Studio ”Teofil Valcu” (SUSPENDAT! Detalii pe www.ziaruldeiasi.ro)

DISTRIBUTIA

Monica BORDEIANU, Horia VERIVES
Regia: OVIDIU LAZAR
Scenografia: AXENTI MARFA

Celebrul scriitor mexican Carlos Fuentes  este reprezentat pentru prima data pe o scena romaneasca, la Teatrul National „V. Alecsandri” din Iasi. Regizorul Ovidiu Lazar, autorul montarii, propune prin spectacol „o vivisectie a singuratatii, cu ritmurile si sunetele ei cind magice, cind hilare.” Actrita Monica Bordeianu, societara a Nationalului iesean, si tinarul actor Horia Verives compun personaje intense si seducatoare prin farmec si profunzime.  Scenografia luxurianta si surprinzatoare este semnata de Marfa Axenti.

E o mare parasire in lumea aceasta. Ca si cind toti am dori sa plecam cit mai repede de aici. Ca si cind nu ne-ar mai incapea in piept ura si minia de a fi nascuti. Ca si cind saminta tatilor nostri ar fi fost o otrava. Ca si cind pintecul mamelor noastre ar fi fost o latrina. Ca si cind ne-am fi propus sa distrugem totul inainte de a ne distruge pe noi insine. Daca fiecare dintre noi si-ar alege pe cineva…   daca s-ar ingriji intr-adevar, intru-totul de el… aceasta ar fi lucrul cel mai frumos.    Aceasta ar fi adevarata noastra profesie… sa ne ocupam tot timpul ingrijind de altcineva… Nu am mai avea vreme pentru alte lucruri… am inceta de a mai munci, de a gindi, de a banui, de a ucide, de a rabda…Nu ne-ar mai fi frica nici de parintii nostri, nici de noi insine, nici de ceilalti…”  Carlos Fuentes

BILETE

Pret bilet: 22 lei (reduceri pentru elevi, studenti si pensionari)

Biletele se pot achiziţiona on-line de pe site-ul www.eventim.ro , secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti.

Biletele se pot rezerva şi cumpăra şi de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr.8A.

Agentia teatrala
Telefon: 0232-255999
Program: 10.00 – 17.00, de luni pina simbata (duminica inchis)
Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999.

Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

VIDEO

INFO

www.teatrulnationaliasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Gaitele”, din nou la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: