Underworld: Awakening (2012) 3D

Regia: Måns Mårlind, Björn Stein

Cu: Kate Beckinsale, Sandrine Holt, Michael Ealy, India Eisley

Gen film: Actiune, Fantastic, Horror

Durata: 90 minute

Premiera in Romania: 20.01.2012

Premiera in Iasi: Cinema City

Lupta de milenii dintre Vampiri si Lycani isi continua dezlantuirea in exceptionalul film 3D, Lumea de dincolo-Trezirea la viata, cel de-al patrulea si cel mai spectaculos film al mult indragitei serii Underworld. In ”Lumea de dincolo – Trezirea la viata”,  actiunea si haosul luptei sunt transferate la un nivel superior aducind-o pe legendara razboinica a Vampirilor, Selena (Kate Beckinsale), in confruntare directa cu cel mai puternic adversar al ei. In acelasi timp, ea descopera un secret socant, care ii va schimba toate principiile si valorile pentru care a luptat pina acum.

Au trecut cincisprezece ani de cind Selena si iubitul ei Michael, pe jumatate om si pe jumatate Lycan, l-au invins pe liderul vampirilor, Marcus, in Underworld Evolution. In anii care s-au scurs de atunci, omenirea a descoperit existenta clanurilor de Vampiri si Lycani si a lansat un razboi total impotriva lor, dorind sa distruga ambele specii. Selena, capturata in timpul genocidului, se trezeste, dupa mai mult de  un deceniu, descoperindu-se captiva intr-un laborator bine pazit al Antigen, o puternica corporatie biotech, care vrea sa descopere un vaccin impotriva virusului care a dus la aparitia Vampirilor si Lycanilor. Selena afla cu durere ca Michael a murit, dar durerea ei este in curind depasita de o socanta descoperire: In timp ce era supusa unei proceduri criogenice, ea daduse nastere unei fetite, Eva (India Eisley). In timpul fugii sale in cautarea unui adapost pentru copilul ei, Selena descopera ca se afla intr-o lume in care poporul ei, altadata mindru, fusese haituit pina aproape de disparitie, iar putinii supravietuitori traiau ascunsi sub pamint.

Fiind evitata de supravietuitorii clanurilor de altadata, Selena nu beneficiaza  decit de ajutorul  unui tinar Vampir, David (Theo James), care i se alatura in vendetta ei singeroasa impotriva Antigen, care planuieste sa o captureze si sa o distruga atit pe ea cit si pe fiica ei. Dusmanii ei traditionali, Lycanii, se afla din nou in ascensiune, iar Selena pare neputincioasa in fata celui mai feroce oponent din istoria Underworld —un  uber-Lycan, care dobindise puteri sporite datorita unei transformari genetice.

In ”Lumea de dincolo – Trezirea la viata” joaca: Kate Beckinsale (Underworld, The Aviator, Nothing But The Truth), Stephen Rea (V for Vendetta, The Crying Game), Michael Ealy (Seven Pounds, Barbershop), Theo James (You Will Meet A Tall Dark Stranger), India Eisley (The Secret Life of an American Teenager), si Charles Dance (“Game of Thrones,” Alien3).

POSTER

afis underworld-awakening (2012)

TRAILER

FOTO

RATING

IMDB

Rotten Tomatoes

Sursa: Cinemagia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: