The Muppets (2011)

Regia: James Bobin

Cu: Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper

Gen film: Comedie, Familie, Muzical

Durata: 103 minute

Premiera in Romania: 13.01.2012

Premiera in Iasi: Cinema City

Muppets, cea mai amuzanta familie de papusi din istorie, se reuneste pe marile ecrane in „Papusile Muppets”. Noua aventura incepe cu Walter si Gary, doi fani impatimiti ai papusilor Muppets, care pleaca in vacanta in Los Angeles, iar calatoria lor include si o vizita la studiourile in care s-au facut cunoscuti idolii lor. Atunci cind afla ca un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea sa demoleze vechiul teatru, Walter si Gary il cauta pe Kermit.

La insistentele lor, simpaticul broscoi reuneste familia pentru un nou spectacol care sa salveze teatrul in care au dat cele mai bune reprezentatii din cariera lor. Miss Peggy se lasa cel mai greu convinsa, deoarece in acel moment era editor plus-size la Vogue – Paris si ii era mai greu sa renunte la viata ei pentru a lucra alaturi de vechii ei prieteni.

Papusile Muppets au fost create in 1954-1955 de catre papusarul Jim Henson, cunoscut si pentru serialul „The Sesame Street”. Personajele Kermit the Frog, Miss Piggy, Animal, Fozzie si Gonzo sunt astazi la fel de populare ca atunci cind s-au nascut. Umorul, cintecul si voia buna pe care o aduc pe micul ecran sunt potrivite pentru oamenii de toate virstele, dupa cum declara David Hoberman, producatorul filmului The Muppets.

POSTER

Afis The Muppets (2011)

TRAILER

FOTO

RATING

IMDB

Rotten Tomatoes

 

Sursa: Cinemagia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: