Spectacolul de teatru “O sarbatoare princiara”

Ateneul Tatarasi va invita vineri, 11 noiembrie, ora 1800, la spectacolul de teatru, O sarbatoare princiara, de Teodor Mazilu,  in regia Ovidiu Lazar. Din distributie fac parte Horia Verives, Roxana Marza, George Cocos, Ana Hegyi. Asistent regie Ioana Moisii.

Pretul biletului este de 15 lei (adulti) si 10 lei (elevi, studenti si pensionari).
Abonamente salariati: 50 lei
(acces la 5 spectacole)
Abonamente elevi, studenti, pensionari si someri: 20 lei
(acces la 3 spectacole) si 50 lei (acces la 7 spectacole)

Spectacolul O sarbatoare princiara “vorbeste” despre ticalosie ca mod de existenta al lumii in care traim aici, acum, astazi; tandra, agresiva, conjugala, sociala, istorica, etc., o anume stare perversa ne distorsioneaza sentimentele si ne incalceste gandurile: este ticalosia. Acest spectacol este creatia vehementa a patru tineri actori care au aflat cine sunt si care au descoperit ce vor; un spectacol nascut din iubire de Teatru si din dorinta reflexa de a comunica ceea ce intelegem noi din realitatea imediata; si nu in ultimul rand un spectacol provocare; traiti-l si vom vorbi dupa aceea! Cu incredere in posibila izbavire prin „sarbatori princiare”, Ovidiu Lazar.

George Cocos, debut: Faptul ca debutez intr-un spectacol profesionist ma onoreaza, este un inceput de drum pe care-l umplu cu energie si seriozitate. Am toata convingerea ca, alaturi de colegii mei de scena, vom oferi publicului o viziune noua despre ceea ce inseamna sa fii un om cu doua fete.
Casa parinteasca ar trebui sa fie locul cald, bland, luminos, locul de refugiu pentru orice copil! Sentimentul vinovatiei este firesc in cazul Apoloniei, dar din pacate, in loc sa gaseasca compatimirea si compasiunea, trebuie sa isi infrunte parintii care sunt intrupari ale ticalosiei.
“Unde-i iubirea?” Unde sunt oamenii buni de pe acest pamant?  Ticalosie, numai ticalosie mai exista, iar salvarea este tot in coltul copilariei, in zidul unde Apolonia deseneaza, creeaza, creste!…salvarea este doar in moarte. Cine va fi Apolonia in viitor, cu un asemenea trecut? E o bucurie imensa intalnirea cu un asemenea personaj.
Ana Hegyi, despre personajul sau.
Site-ul www.ateneutatarasi.ro se prezinta acum publicului intr-o forma mult mai accesibila. Refacerea siteului a fost posibila printr-un parteneriat Ateneu Tatarasi – Clubul Oameni din Online. Principala imbunatatire adusa siteului este posibilitatea de a rezerva online locurile la spectacolele Ateneului. Odata cu lansarea acestui sistem de rezervari, oricine va vizita siteul va putea viziona in timp real disponibilitatea locurilor pentru un anumit spectacol.

Oameni din Online (www.oamenidinonline.com) este o comunitate de profesionisti bazata pe schimbul de informatii, experiente, networking, implicata activ in cresterea si educarea mediului online romanesc. La nivel local este cea mai activa comunitate ce organizeaza evenimente si intalniri pe teme de online. Clubul Oameni din Online are la baza are trei directii principale: educarea persoanelor ce doresc sa lucreze in mediul online, consultanta si consiliere pentru afacerile ce vor sa se dezvolte online si oferirea de servicii web integrate.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: