Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011)

Regizorul Guy Ritchie revitalizeaza in aceasta perioada aventurile celebrului detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle. Filmul “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” ii va avea in centrul atentiei pe actorii Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace si personajele lor.

Noomi Rapace a primit in filmul lui Ritchie primul ei rol major la Hollywood dupa ce a ajuns faimoasa international cu rolul principal din trilogia suedeza “The Girl With The Dragon Tattoo”. Noomi a fost foarte laudata de colegii ei de filmare, iar personajul ei captureaza adesea toata atentia privitorului. Un alt personaj interesant va fi cel al lui Stephen Fry. “Il joc pe Mycroft. El e fratele mai destept al lui Holmes, insa e atit de lenes incit nu ajunge niciodata sa aiba reputatia pe care si-o face Sherlock. E un personaj foarte interesant si m-am distrat sa-l interpretez, mai ales pentru ca am fost un fan de-al lui Sherlock Holmes inca de cind eram un copil“, a spus Fry pentru Total Film.

“Sherlock Holmes: A Game of Shadows” este construit in asa fel incit sa-i faca o introducere adecvata personajului Moriarty, jucat de vedeta serialului “Mad Men”, Jared Harris. Moriarty e cel mai mare si mai periculos dusman al detectivului Sherlock Holmes.

Regia: Guy Ritchie

Cu: Jude Law, Noomi Rapace, Robert Downey Jr.

Gen film: Acţiune, Mister

Durata: 129 minute

Premiera in Romania: 23.12.2011

In Iasi: Cinema City

TRAILER


POSTER

Sherlock Holmes 2- Jocul umbrelorFOTO

RATING

IMDB, ROTTEN TOMATOES

Sursa: Cinemagia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011)”

  1. rphollywood says:

    Sherlock Holmes: A game of Shadows excelează prin alegerea actorilor, dar dezamăgeşte din cauza obstacolelor mai puțin minuțioase decât în primul Sherlock Holmes (2009). Nu este un film la fel de ambițios din punct de vedere special effects, precum primul Sherlock Holmes.
    Unicul dar pentru spectatorii români este includerea în coloana sonoră al unei versiuni dintr-un cântec folcloric românesc, pentru o scenă de acțiune: Vânt românesc, pe care-l puteți asculta pe youtube sub titlul Romanian Wind, de Hans Zimmer.
    Sperăm că al treilea Sherlock Holmes, acum în producție la studioul cinematografic Warner Brothers, California, va avea mai multe merite spectaculare.

Scrie un comentariu: